Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 1362 Skąd: Jastrowie/ Złotów
Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 23-04-2011, 14:18
VEndriuV, pierwszy kawałek biorę do Tipo bo ładnie to już na samych słuchawkach daje a co dopiero na subie
Drugi kawałek już mam ale wcale takiego szału nie robi szczerze mówiąc. Mam wiele lepszych utworów z tego gatunku do których można by nagrać taki film
zapodaj coś podobnego do tego pierwszego kawałku bo jak zawsze nie lubiłem głośno w aucie słuchać, to tą piosenkę zawsze treble idzie w dół i vol do góry bardzo przyjemny baski i melodia...
Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 1362 Skąd: Jastrowie/ Złotów
Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 29-04-2011, 10:59
Co do pierwszego kawałka to wymiata, ale dopiero jak się rozkręci bo na początku to ludzie sie dziwnie patrzą xD
Drugiego nie znałem (do teraz )
Trzecie słuchałem jeszcze jak fiat nie był w moim posiadaniu, ale fajne
Zaraz dam coś od siebie
** Dodano: 29-04-2011, 12:18 **
Wszystkie kawałki które wklejam wcześniej przesłuchałem w samochodzie więc nie ma Lipy!
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.