|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Kredyty bez BIK,BIG itp. |
Autor |
Wiadomość |
Sucre79
Pomógł: 30 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 1051 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
|
|
|
|
bodzio82
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 95 Skąd: plockie
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 20-01-2009, 21:03
|
|
|
Sucre79, ale ten artykul jest z firmy SKARBIEC.
DOBRA POŻYCZKA TO TAK SIE TEN BANK NAZYWA wiec to chyba inny bank
Z tego co skumalem to Skarbiec mnial haslo dobra pożyczka i dlatego mogles pomyslec ze to ta sama instytucja |
|
|
|
|
Sucre79
|
Wysłany: 20-01-2009, 21:12
|
|
|
bodzio82, no to sobie zobacz i uwierz że zrobią cię w konia. http://www.dobrapozyczka.com.pl/kontakt.html
** Dodano: 20-01-2009, 21:13 **
takich artykułów na temat jak oszukali ludzi jest dużo w internecie. nie daj sie oszukać. 1000 zł piechotą nie chodzi. |
_________________ Mój Chomik GSM
|
|
|
|
|
bodzio82
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 95 Skąd: plockie
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 20-01-2009, 23:09
|
|
|
Sucre79, ja tam w to nie wierze ,jak by tak oszukiwali ludzi to moment i mieli prokurature na karku ,a oni oficjalnie maja strone w necie nie jakies tam ogloszenie drobnym maczkiem.No ale bede i tak uwarzal na kazdy ich krok i trzeba uwaznie czytac to co sie podpisuje ,jestem w takiej sytuacji ze musze zaryzykowac albo woz albo przewoz niestety |
|
|
|
|
ciechu
Pomógł: 65 razy Wiek: 45 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 4008 Skąd: Leszno
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 21-01-2009, 00:03
|
|
|
bodzio82 napisał/a: | a oni oficjalnie maja strone w necie nie jakies tam ogloszenie drobnym maczkiem. | to akurat nic nie znaczy. Znam parę osób które w "pewnych" bankach brały kredyty w systemie argentyńskim. Szkoda gadać. Ja ze swej strony Ciągle polecam http://www.ekspertkredyt.com Sam korzystałem z ich usług i kredyt otrzymałem bez większych problemów. 20tyś. A sam pośrednik pociągnął ledwie 600żł. |
_________________ Było:
Tempra "bleu lord" 1.6 86KM z LPG
Tempra "smoczyca" 1.6ie 75KM z LPG
Tipo "el niño" 1.4ie 3D 70KM Pb
Bravo "bravo" 1.6 16V 103KM Pb
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM |
|
|
|
|
Sucre79
|
Wysłany: 21-01-2009, 13:45
|
|
|
bodzio82, rób jak uważasz ale na kilku stronach naczytałem się na temat ich działalności. Nikogo nie oszukują więc prokuratury nie mają. Chodzi o to że trzeba kupić weksel za 1000 zł żeby w ogóle rozpatrywali sprawę a jak ci nie rozpatrzą pozytywnie to tracisz kasę na weksel. Wychodzi na to że przed zakupem nie masz pewności że kasę dostaniesz. Masz tylko wstępną decyzję kredytową. Oczywiście że może i dostaniesz np za rok bo nigdzie przy podpisywaniu nie jest napisane że kasę masz dostać w ciągu 2 tyg. Oni tylko tak mówią a na gębę to wiesz jak to jest.
Ostrzegam cię ale i tak zrobisz jak uważasz. Nigdzie nie jest tak że najpierw ty płacisz żeby potem dostać. Nawet w drogim providencie masz za darmo rozpatrzenie wniosku. Dopiero jak ci przyznają to do kwoty kredytu doliczają koszty manipulacyjne.
Uważaj co robisz po później będziesz mógł tylko robić jak uważasz. Powodzenia. Ja na pewno nie zaryzykuję straty 1000 zł. |
_________________ Mój Chomik GSM
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|