|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Sens życia |
Autor |
Wiadomość |
VEndriuV
Pomógł: 9 razy Wiek: 33 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 737 Skąd: Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 08-07-2012, 20:52
|
|
|
EASYKATO, rzucać sie nie mam zamiaru, ale nie powiem, że bardzo chciałbym ją poznać... Miałem okazję to sam zwaliłem :/ Oby pogoda sie udała to wtedy ona też bedzie i jest duża szansa na coś wiecej |
|
|
|
|
maniutek
Pomógł: 18 razy Wiek: 39 Dołączył: 10 Paź 2007 Posty: 1174 Skąd: Warszawa(Ożarów Maz)
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 09-07-2012, 16:20
|
|
|
EASYKATO napisał/a: | " 2 razy do tej samej rzeki się nie wchodzi"
|
guzik prawda bylem z Dziewczyna 4 lata, na 3 sie z nia rozszedlem i rok temu wrocilismy do siebie takze nie zawsze to prawda....
EASYKATO napisał/a: | dziewczyny lubią BAD BOYS | dziewczyny nie - blachary tak
Ja Ci powiemVEndriuV tak od siebie. Nie przejmuj sie. Jezeli Ona uzyla takich argumentow, to od razu ja pierd** bo nie jest Ciebie warta. Ja wiem...przyzwyczajenie...ale to minie. Teraz placzesz, bo to swieze, pobedziesz troche sam i zacznie Ci to pasowac, pozniej znajdziesz kogos i bedzie wielka fascynacja, a gdy juz z nia bedziesz to przy pierwszej lepszej klotni bedziesz sie zastanawial jak fajnie bylo, gdy byles sam....na takie rzeczy nie ma reguly. Mialo sie stac i sie stalo....glowa do gory. Wiesz, ile pieknych i fajnych dziewczyn lazi po tym swiecie? |
_________________ Maniuś
Jesteś kimś - miej swój cel...
Był Fiat 126p elegant
Był Fiat Tempra 1,6 Gaźnik
Był OPEL OMEGA 2.0 8V 115PS
Był OPEL OMEGA 2.0 8V 115PS max gleba, tuning
Był OPEL TIGRA 1,6 16V 106PS + krótka skrzynia
Był OPEL OMEGA 3.0 24V 211PS + LPG BRC Automat
Była Honda Civic 1,5 V-Tec 114PS
Był OPEL OMEGA 2.0 8V 115PS + LPG BRC stan fabryczny
Był Opel Calibra 2.0 C20NE 115PS
Był Opel Omega 2.0 16V automatic gearbox
Był Opel Omega BFl 2.0 16V automat + low...
Był Chrysler Sebring Cabrio 2,5 V6
Był Opel Omega BFl 3.2 V6 Irmscher + manual gearbox
Było Audi A4 b5 (Na dojazdy do pracy)
Aktualnie Audi A6 C6 3.0 TDI (BMK) + TipTronic 264 PS |
|
|
|
|
Świstak
Pomógł: 16 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 608 Skąd: Zgierz
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 09-07-2012, 17:10
|
|
|
maniutek napisał/a: | EASYKATO napisał/a:
dziewczyny lubią BAD BOYS
dziewczyny nie - blachary tak |
dziewczyny lubią bad boys, nie koniecznie blachary. Bad Boy wcale nie musi być bogaty, wystarczy że potrafi zadbać o wysoki poziom adrenaliny, dlatego KOBIETY już nie lubią takich.
maniutek napisał/a: | EASYKATO napisał/a:
" 2 razy do tej samej rzeki się nie wchodzi"
|
chyba wszystko zależy od podejścia obydwojga i powodu rozstania. gdyby mnie kobieta powiedziała że chce spróbować z innym to proszę, droga wolna i rzeczywiście powrotu nie ma.
maniutek napisał/a: | Wiesz, ile pieknych i fajnych dziewczyn lazi po tym swiecie |
ile?
większość zajęte, a jeśli wolne to dlatego że chyba nikt ich nie chce. Chociaż zawsze mogę się mylić. od 5 lat się tym nie interesuję, a od października to już w ogóle smycz na szyję i gps na palec. |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 12-07-2012, 00:52
|
|
|
VEndriuV, jak rozumiem to "pierwsza miłość"?
Pierwszy raz jest zawsze najgorszy, daj sobie luzu, kobiet jest wiele i nie trzeba od razu w nich się "zadurzać"
Jak to mawiał Killler:
- Twardym cza być nie miętkim
Nie masz kumpli?
Idź na piwko, jakiegoś dżampa i luz.
Przecież to nie koniec świata, pomyśl pozytywnie możesz dopiero rozwinąć skrzydła, no ale jak tak będziesz biadolił to |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|