|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Tu możecie się wypowiadać o politykach (uncesored) |
Autor |
Wiadomość |
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 13-10-2007, 13:27
|
|
|
moley napisał/a: | Z faktu iż zbiera się na sztorm w trójmieście 40 minut temu jadąc do domu uderzyła w mój samochód cholerna tabica z plakatem jakiegoś kandydata. |
Po prostu zbliżył się do Ciebie jako wyborcy
Tak na serio to mogłeś wystąpić o odszkodowanie tylko trzeba było Policję wezwać. |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 13-10-2007, 14:39
|
|
|
Cytat: | Ja bede glosowac na LID. |
Twoje zdanie, oczywiście. Ja jak widzę któregoś przedstawiciela z LIDu na ekranie mojego TV, to chętnie odrazu bym przełączył. Poprostu Ci ludzie wogole mi nie odpowiadają. Kojarzą mi się z "złodziejami".
Po drugie (moje zdanie) - Kwaśniewski był dobrym prezydentem (takie jest ogólne odczucie), bo był prezydentem dosyć "biernym", lizał tyłki i jak to ktoś tutaj napisał na zachodzie uchodził za "good friend". Coś w tym jest. Osobiście nie chciałbym go mieć za prezydenta powtórnie. Wniosek - to, że napisałem dobrym prezydentem, nie jest moim zdaniem. Co do jego żony, Kaczyńska nie umywa się do żony Kwaśniewskiego pod względem urody czy aparycji. Jola, chmm wybiła się u boku męża, ale swoje za uszami tez ma, prowadzi fundacje i kase na boku trzepie, cóż zrobić.
Za najgorsze za rządów Kaczyńskich uważam osobę Romana. Troche chłopak poszalał w rządzie, jednak z drugiej strony troche dyscypliny w szkole nikomu nie zaszkodzi i co mundurków mam bierne zdanie. Z jednej strony patrząć z boku, to nic aż tak złego. W wojsku się mówiło, "chujowo, ale jednakowo" i nosił te same mundury. Z drugiej strony, nie umiem się ustosunkować do tego, gdyż takiego stroju nigdy nie nosiłem i nie wiem jakbym się w nim czuł. Reszte poczyńań Romana nie będe komentował, a zwłaszcza wypowiedzi jego ojca. Tutaj już była porażka po całej linii.
To, że Kaczyńscy walczą z korupcją i chcą ukrucić nielegalne interesy, no cóż ktoś na tym traci i się wścieka z drugiej strony coś zyskujemy.
Sumując, jeżeli bym miał głosować to bym wybrał PO, ewentualnie dał jeszcze jedną szansę PiS.
Na PO chciałem poprzednio głosować, akurat podatek liniowy mi się podobał. No coż, teraz oddam głos na PO, zobaczymy co zrobią dla Polski.
moley, w Radiu Zet jakaś spikerka mówiła, że teraz miasta i tak nie są obwieszone plakatami i innymi stertami kartonów. Zaczeła analizować, dlaczego, stwierdziła, że za mało czasu było na przygotowanie kampanii. Co ciekawe w jej głosie było słychać nutkę "żalu", że miasta nie są obwieszone. LOL myślałem, że padne przy tym radiu. To jak tak bardzo chce mieć obwieszone to miasto to niech sobie do domu pare takich kartonów weźmie i z nimi śpi....
BTW, nie to że usprawiedliwam Kaczki, ale to, że ktoś z nich nie miał konta bankowego to raczej nie uważam za obciach. Konto to raczej środek pomagający utrzymać swoje pieniądze w jednym miejscu i w miarę bezpiecznie. Ja długii czas nie miałem konta i co z tego Jakoś żyłem. A tu w TV trąbli i się wyśmiewali, że konta nie ma. Chyba są ważniejsze rzeczy do zrobienia. TV ogłupia....
Co do braku prawo jazdy, oczywiście przydają się i to bardzo, ale żeby znowu robić z tego powodu debaty w TV.... ech... robi się jak w stanach, gdzie TV przez 3/4 czasu puszcza jakieś "zapychacze" czasu. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
moley
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Gru 2005 Posty: 486 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 13-10-2007, 17:32
|
|
|
Ni ebyło czasu na rozwieszanie plakatów?? to fakt bo bardziej im się opłaci przy okazji korków poobwieszać każdy słup przy drodze. Co do tego gowna co mnie uderzyło to dzisiaj zobaczyłem jak to wygląda za dnia i całe szczęście tylko lekko wgniecione i jutro to wypchne bo na środku drzwi jest ale fakt faktem szał mnie ogarnął |
_________________ Fiat Tempra 1,6S ' 94 - sprzedane
Peugeot 205 1,8d aka Tygrys '85 |
|
|
|
|
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 13-10-2007, 21:09
|
|
|
Jacacenty napisał/a: | Radke, jaki Ty elokwentny |
Miało być bez przekleństw... |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
|
Wysłany: 13-10-2007, 22:38
|
|
|
Zuzanna82 napisał/a: | Widzialam nie zrobil na mnie zadnego wrazenia. |
Wiesz na jednym urwana głowa, którą musi wrzucić do czarnego worka, nie robi żadnego wrażenia, u innego powoduje traumę.
Zuzanna82 napisał/a: | Bo jak słyszę Kaczynski zero dykcji, zero aparycji |
Zagłosuj na Brada Pitta jak dołączy do jakiejś partii w Polsce.
Nie zamierzam bronić Kaczyńsiego bo nie o to mi chodzi ale tego typu wypowiedzi są co najmniej śmieszne
Wychodząc z tego założenia, w odniesieniu do głosowania przez mężczyzn, ŻADNA kobieta polityk nie spełnia powyższych wymogów, bo niestety np. Edyta Herbuś nie jest politykiem |
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
grabarz
Pomógł: 18 razy Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 1685 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 13-10-2007, 22:44
|
|
|
Radke napisał/a: | Miało być bez przekleństw... |
możecie sobie kląć ,tylko nieobrażając siebie nawzajem |
_________________ KAŻDY MOŻE BYĆ MODEM...ALE NIE KAŻDY DO TEGO SIĘ NADAJE |
|
|
|
|
stefan
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 390 Skąd: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 13-10-2007, 23:15
|
|
|
Emf, tak btw. ostatnio w radiu słyszałem że:
"Edyta Herbuś jest w związku choreografem Marcinem (czy tam Michałem) Pierogiem"
na co komentarz spikera...
"No ładnie...tu pasztet, tam Pieróg...pasują do siebie..."
Myślałem że padnę:D |
_________________ Wnerwia mnie ten banner... |
|
|
|
|
Emf
|
Wysłany: 13-10-2007, 23:23
|
|
|
stefan, gwoli ścisłości to Piróg
Jeśli ktoś twierdzi, że ona jest pasztetem to wg mnie albo jest parówą albo nosi szkła jak soczewka mikroskopu |
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
grabarz
|
Wysłany: 13-10-2007, 23:43
|
|
|
Emf napisał/a: | Jeśli ktoś twierdzi, że ona jest pasztetem to wg mnie albo jest parówą |
|
|
|
|
|
stefan
|
Wysłany: 14-10-2007, 09:31
|
|
|
Ja się co do niej nie wypowiadam tak btw:D. Po prostu nie mam zdania. |
|
|
|
|
Zuzanna82
Wiek: 41 Dołączyła: 10 Paź 2005 Posty: 306 Skąd: Maryport, Cumbria
Województwo: Other
|
Wysłany: 15-10-2007, 08:29
|
|
|
grabarz napisał/a: | Tylko nie mówimy o kobietach świadomych ,tylko zastraszonych i gwałconych przez własnych mężów na przyklad |
Nie popadajmy w skrajnosci. Oczywiscie, ze gwalt, wady genetyczne plodu, zagrozenie zycia matki są powodem do przeprowadzenia aborcji. Ja pisze o aborcji dokonywanej ze wzgledu na wpadke, a aborcji z tego powodu jest niestety najwiecej. Wiec przede wszystkim myslenie i edukacja...
Kto broni tej kobieci rozwodu z takim "mezem"?? Po za tym taka kobieta niepodda sie zabiegowi, a nawet jesli by chciala to ma podstawe zostala zgwalcona, proste.
Emf napisał/a: | Nie zamierzam bronić Kaczyńsiego bo nie o to mi chodzi ale tego typu wypowiedzi są co najmniej śmieszne |
Poprostu uwazam, ze polityk reprezentujacy nasz kraj powinien wygladac conajmniej schludnie i umiec sie wypowiadac przynajmniej na takim poziomie, aby mozna go zrozumiec. Porownaj go naprzyklad z Marcinkiewiczem... i co mozna dobrze wygladac, mozna dobrze sie wypowiadac...
Ogolnie Kaczynski nie stanowi dlamnie zadego autorytetu, nie potrafi szybko sam podejmowac trafnych decyzji, a przede wszystkim nie podobaja mi sie jego pomysly na "lepsza Polske".
Emf napisał/a: | Zagłosuj na Brada Pitta jak dołączy do jakiejś partii w Polsce. |
Myslisz, ze jest taka szansa??
** Dodano: 15-10-2007, 09:30 **
stefan napisał/a: | Edyta Herbuś jest w związku choreografem Marcinem (czy tam Michałem) Pierogiem" |
On jest gejem. Wiec raczej nie sa w zadnym zwiazku. |
_________________ Trust The Girl!!
|
|
|
|
|
grabarz
|
Wysłany: 15-10-2007, 08:50
|
|
|
Zuzanna82 napisał/a: | Kto broni tej kobieci rozwodu z takim "mezem"?? |
Dziwie sie jesteś kobietą ,i piszesz taką bzdurę ,nie byłaś w takiej sytuacji ,ani widocznie nie znasz nikogo w takiej sytuacji ,i nie wiesz że przemoc psychiczna jest nawet gorsza od fizycznej ,nie da się tak po prostu spakować i wyjść
Zuzanna82 napisał/a: | Po za tym taka kobieta niepodda sie zabiegowi, a nawet jesli by chciala to ma podstawe zostala zgwalcona, proste. |
i kto jej w to uwierzy policja ,zaraz napiszesz że może do gienia na obdukcje iść ,tylko jedno jest ale jak się ma tak zryty psychicznie mózg to ciężko jest samemu podjąć taką decyzje ,psychologowie pracują nad takimi kobietami latami ,a ty mi piszesz że ma sie spakować uciec ,iść na policje do lekarza i powiedzieć wszystko ,jak jej godność została zdeptana |
|
|
|
|
Zuzanna82
|
Wysłany: 15-10-2007, 09:49
|
|
|
grabarz napisał/a: | Dziwie sie jesteś kobietą ,i piszesz taką bzdurę ,nie byłaś w takiej sytuacji ,ani widocznie nie znasz nikogo w takiej sytuacji ,i nie wiesz że przemoc psychiczna jest nawet gorsza od fizycznej ,nie da się tak po prostu spakować i wyjść |
Jestem poprostu silna kobieta. Nie bylam w takiej sytuacji i nigdy niebede. Zawsze istnieje wybor, kwestia czy sie z tego skorzysta. Jesli kobiety pozwalaja sobie na cos takiego to z wlasnego wyboru, nikt na sile przeciez nie kazal im sie wiazac z takimi facetami, ani tym bardziej tkwic w tym.
Przemoc psychiczna - kto kaze jej sie na to godzic, dlaczego daje sie ponizac, bo to jest jej wybor - niestety swiadomy, bo zamiast spakowac rzeczy i wyjsc, zyje z tym facetem nadal w imie czego? Milosci - jesli kots kogos kocha to niezneca sie nad ta osoba; Uzaleznienia - nie ma uzaleznienia z ktorego niemozna sie wyleczyc. |
|
|
|
|
|
grabarz
|
Wysłany: 15-10-2007, 10:12
|
|
|
Zuzanna82, po części sie z tobą zgadzam ,tylko w życiu jest różnie ,początki są piękne ,aż któregoś dnia budzisz się z i bajka się kończy Pozdrawiam |
|
|
|
|
stefan
|
Wysłany: 15-10-2007, 22:20
|
|
|
Zuzanna powiem Ci że to że on jest gejem, wcale nie znaczy ze nie może być w związku z kobietą. Wiem, brzmi dziwnie, wyklucza się jedno drugie, ale powiem Ci że takie przypadki są znane światu...:D |
|
|
|
|
Radke
Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1240 Skąd: Błonie k/W-wy
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 17-10-2007, 07:56
|
|
|
Otrzymane mailem... |
_________________ Pozdrawiam
Moja Tempra to już historia. Obecnie jest:
* Opel Astra Caravan 1.7DTL
* Citroen C4 Grand Picasso aut
* Fiat Uno 1.4 VAN
* Polonez Truck Plus 1.9d
zapraszam na: www.trade-r.pl |
|
|
|
|
Zuzanna82
|
Wysłany: 18-10-2007, 13:19
|
|
|
stefan napisał/a: | Zuzanna powiem Ci że to że on jest gejem, wcale nie znaczy ze nie może być w związku z kobietą. Wiem, brzmi dziwnie, wyklucza się jedno drugie, ale powiem Ci że takie przypadki są znane światu...:D |
No co Ty naprawde?? O jaaaaaa!!!! Takie rzeczy dzieja sie na swiecie????
PS. Jesli jest gejem i jest w zwiazku z kobieta to jest raczej bi.
PS1. On sam powiedzial, ze z Herbus laczy go tylko przyjazn. |
|
|
|
|
|
moley
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Gru 2005 Posty: 486 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 18-10-2007, 18:26
|
|
|
Ostatnio przeglądałem stare gazety i wyczytałem toś takiego że padłem z wrażenia. Do tej pory mało zostałe zrobione przez PIS ale już się nie dziwie. Nie dziwie się tylko dlatego gdyż Panowie kaczyńscy założyli plan 8 letni (ośmio letni) na swoje założenia a nie czteroletni. tak więc stołków będą się zaciekle trzymać i teraz trochę rozumiem dlaczego tak jadą na wszystkich i władzy nie chcą oddawać. |
_________________ Fiat Tempra 1,6S ' 94 - sprzedane
Peugeot 205 1,8d aka Tygrys '85 |
|
|
|
|
Jarek 5TT
Pomógł: 4 razy Wiek: 62 Dołączył: 20 Lis 2005 Posty: 297 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 18-10-2007, 18:45
|
|
|
Radke napisał/a: | Otrzymane mailem... |
Bardzo trafny wierszyk . Przepraszam może zwolennicy "samochwały " mają jakieś kontrargumenty , w stylu że "chcieli dobrze ale im koalicjanci nie pozwolili przez te dwa lata"
A tak gwoli ścisłości przestępcy których tak ochoczo ściga PiS swoją silną dłonią CBA istnieją też jako żywo i u nich ( taki jeden pan z kancelarii prezydenta co to oczywiście na własny użytek przemycał narkotyki) ale o tym sza żadnych taśm , nagrań konferencji z min. Ziobro .
Nie popieram żadnej z szarpiących się za łby partii staram się w tym szaleństwie zachować rozsądek |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 20-10-2007, 08:43
|
|
|
no i trochę sportu http://fakty.interia.pl/raport/wybory_2007/gra |
|
|
grabarz
|
Wysłany: 20-10-2007, 09:00
|
|
|
|
|
|
|
|
luki21
Pomógł: 26 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 1386 Skąd: Głowno
|
Wysłany: 20-10-2007, 15:06
|
|
|
LINK wycięty
Kod: | Kolega słyszał o czymś zwanym ciszą wyborczą?!!
O ile jestem bardzo liberalny to w przypadku reklam i agitacji wyborczych jestem bezlitosny.
Następnym razem obdaruję Kolegę "Walentynką" bez względu na to JAKIEJ partii to będzie dotyczyło, żeby była jasność i nikt nie zarzucił mi nadużywania funkcji :!: |
|
_________________ 1) Marea 1.6 16V SX - 1997
2) Marea Weekend 1.8 16V HLX - 1997
3) Scenic 1.6 8v - 1998
4) Scenic 1.9 dci - 2003
Kto szybko jedzie tego wolno niosą!!! |
|
|
|
|
grabarz
|
Wysłany: 23-10-2007, 06:37
|
|
|
|
|
|
|
|
Zuzanna82
|
Wysłany: 23-10-2007, 07:00
|
|
|
Wielki dorn i male ziobro |
|
|
|
|
|
Sapphiron
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 1395 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|