Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Tu możecie się wypowiadać o politykach (uncesored)
Autor Wiadomość
kubek 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 23-10-2007, 14:11   

grabarz, ty to jak zawsze masz poczucie humoru :P ale zdjecia powalajace haha haha
     Moneta

luki21 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 23-10-2007, 17:39   

:-# :prayer: :( sorka ale jak mówią skleroza nie boli
4) Scenic 1.9 dci - 2003
Kto szybko jedzie tego wolno niosą!!!
     assistance   Moneta

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 24-10-2007, 18:09   

tu jest takie stare sprzed 1,5 roku ale może ktoś nie widział ;)
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

saigon 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 24-10-2007, 22:44   

Na to wszystko przyznam się że bardzo się cieszę że poprzez swój wybór przyczyniłem się aktywnie do odpędzenia Kaczystów od koryta, aczkolwiek zadowolony jestem niezmiernie iż mój wybór nie przyczynił się do zwycięztwa kaczorka DONALDA. :vom:

ubek 

Województwo: Other
Wysłany: 25-10-2007, 00:32   

moley napisał/a:
Niedawno Kaczka powiedziała że jeśli PO wygra wybory to będzie następny grudzień 1980. Ja się śmiałem bo to można odebrać w dwojaki sposób. Albo dojdzie do stanu wojennego wywołanego przez PO albo Kaczki poczują się zagrożone niewypałem swoich rządów i same wprowadzą Stan wojenny.

Stan wojenny wprowadzono 13 grudnia 1981 roku.

Emf napisał/a:
Wszyscy biadolą, PO jako pierwsza jaka straszna rzecz się stała, że Polacy powyjeżdżali i chce ich sprowadzać.
Ja sie o cholery pytam PO CO wyświadczać im niedźwiedzią przysługę :?:
czy nie zarabiają tam dużo lepiej??
Czy nie żyje im się tam lepiej?
Czy dzięki temu, że wyjechali, czy nie polepszyła się sytuacja w kraju, gdzie pracodawca już Ci nie powie, nie podoba się to WYPAD.

Wyjechali z jakieś przyczyny prawda?? Więc trzeba sprawić żeby w tym kraju dało się godnie żyć a nie mówić że Ci którzy wyjechali żyją dobrze, a Ci którzy zostali też na tym skorzystają.

grabarz napisał/a:
,bo ja po prostu jestem za przerywaniem ciąży ,moim zdaniem ta decyzja należy się kobiecie czy chce czy nie dziecka

Również jestem za przerywaniem ciąży ale na zasadach ograniczonych - jeżeli się nie mylę w latach 60-70 w USA można było wejść z ulicy do kliniki i przerwać ciążę - nie wyszło to na dobre. Ciąża w większości przypadków jest wynikiem "spotkania" dwóch osób, wg, mnie OBIE mają takie samo prawo decydować o lisie płodu, a nie tylko kobieta.

Emf napisał/a:
kradło bo kradło ale było dobrze, no kurde ręce opadają

Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal - niektórzy są po prostu spokojniejsi.

grabarz napisał/a:
ale nie wziąłeś w mojej wypowiedzi wszystkich argumentów pod uwagę ,chodzi mi bardziej o kobiety których sytuacja materialna nie pozwala już na utrzymanie kolejnego dziecka ,i nie zaszła ta kobieta w ciąże bo poszła w długą czy się nie zabezpieczyła gdy figlowała z mężem ,tylko o to że wpada taki gar pijany co wypłatę przepił ,bierze taka kobietę na siłę ,w sumie gwałci ,i ona musi urodzić to dziecko bo nikt jej nie uwierzy że mąż na przymus to zrobił ,i nikogo z tych co decydują o jej losie nie myślą że dziecko nie powstało z miłości ,że nie będzie miała na jedzenie ,ubrania itp... :sciana:

W polce istnieje adopcja. Dziecko można zostawić zaraz po urodzeniu w szpitalu.

Zuzanna82 napisał/a:

Jestem po prostu silna kobieta. Nie byłam w takiej sytuacji i nigdy nie będę. Zawsze istnieje wybór, kwestia czy sie z tego skorzysta. Jeśli kobiety pozwalają sobie na coś takiego to z własnego wyboru, nikt na sile przecież nie kazał im sie wiązać z takimi facetami, ani tym bardziej tkwić w tym.

Przemoc psychiczna - kto każe jej sie na to godzić, dlaczego daje sie poniżać, bo to jest jej wybór - niestety świadomy, bo zamiast spakować rzeczy i wyjść, żyje z tym facetem nadal w imię czego? Miłości - jeśli ktoś kogoś kocha to nie znęca sie nad ta osoba; Uzależnienia - nie ma uzależnienia z którego niemożna sie wyleczyć.

Nigdy nie słyszałaś o toksycznych związkach, chorej miłości??
Owszem zawsze istnieje wybór, ale nie zawsze jest dobry i zły - czasami są same złe.

Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku

www.tomekmichalik.pl
     Moneta

opti 

Województwo: Podkarpackie
Wysłany: 25-10-2007, 08:02   

http://joemonster.org/fil...RP--Reaktywacja

cale szczescie N.I.E.A.K.T.U.A.L.N.E :red_kartka:

Emf 

Wysłany: 25-10-2007, 17:42   

ubek napisał/a:
Wyjechali z jakieś przyczyny prawda?? Więc trzeba sprawić żeby w tym kraju dało się godnie żyć a nie mówić że Ci którzy wyjechali żyją dobrze, a Ci którzy zostali też na tym skorzystają.

Ja mówię, że nie można nikogo na siłę sprowadzać bo to idiotyzm.
Czy uważasz, że cud gospodarczy to jeden strzał z palca jak obiecuje Donald??

ubek napisał/a:
Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal - niektórzy są po prostu spokojniejsi.

Jak coś piszesz to się po prostu zastanów.
Pamiętasz rządy SLD, bo tego dotyczył ten tekst??
Z pewnością nie jeśli piszesz takie bzdury.
Afera goniła aferę.
Codzienne wiadomości w radio i telewizji zaczynały się od tego jaka nowa afera pojawiła się w szeregach SLD.
Jaki nowy wałek wykręcili.
Widocznie wtedy miałeś problemy ze słuchem i wzrokiem skoro tego nie zauważyłeś ewentualnie byłeś za młody żeby się wtedy tym interesować ale w takim razie nie zabieraj głosu o czymś czego nie pamiętasz.

Dlatego LiD ma wynik jaki ma bo ludzie pamiętają ich rządy.
Pamiętają z najgorszej strony :!:

assistance   Moneta

Zuzanna82 

Wysłany: 26-10-2007, 06:35   

ubek napisał/a:
W polce istnieje adopcja. Dziecko można zostawić zaraz po urodzeniu w szpitalu.

Proponuje obejrzec pare programow dokumentalnych na temat dzieci w domach dziecka.

ubek napisał/a:
Nigdy nie słyszałaś o toksycznych związkach, chorej miłości??
Owszem zawsze istnieje wybór, ale nie zawsze jest dobry i zły - czasami są same złe.

Toksyczne zwiazki mowisz? Pije, bije, ale JEST. Sorry, ale ja takich rzeczy nie rozumiem i pewnie nigdy niezrozumiem, bo nigdy niebede z facetem, ktory probowalby mnie "ustawiac". A wybor jest zawsze, decyzja zla czy dobra to zawsze decyzja i wybor tej osoby.

Emf napisał/a:
Afera goniła aferę.
Codzienne wiadomości w radio i telewizji zaczynały się od tego jaka nowa afera pojawiła się w szeregach SLD.
Jaki nowy wałek wykręcili.

No wiesz tu akurat bym sie spierala, bo nie tylko SLD walki krecilo. PIS codziennie kogos scigal, a sami nie byli krystaliczni.

Emf 

Wysłany: 26-10-2007, 17:06   

Zuzanna82, to tylko wycinek z tego o czym wspomniałem: http://www.rzeczpospolita...j/kraj_a_4.html

Podaj mi proszę tyle afer (nawet nie tyle bo nie znajdziesz, chociaż połowę tego) z udziałem członków PiS.
To, że ścigali uważam jak najbardziej za słuszne, przykład Sawickiej, czy aktualny Lipca i dyrektorów COS.

assistance   Moneta

ubek 

Wysłany: 27-10-2007, 13:29   

Tak z ostatnich dni to można wspomnieć o ministrze sportu Tomasz L. aresztowanym przez CBA.

www.tomekmichalik.pl
     Moneta

Emf 

Wysłany: 27-10-2007, 13:46   

ubek, tylko, że tego ministra nie dość, że odwołano to jeszcze partia do której należał nie zamiatała "brudów" pod dywan, tylko prowadziła przeciwko niemu śledztwo.
W czasie rządów SLD to nie jednostki za to odpowiedzialne wykrywały afery,a DZIENNIKARZE!!

assistance   Moneta

ubek 

Wysłany: 27-10-2007, 18:58   

Emf napisał/a:
partia do której należał nie zamiatała "brudów"pod dywan, tylko prowadziła przeciwko niemu śledztwo.

Przecież to CBA aresztowało Tomasza L., a CBA jest "podobno" apolityczne.

www.tomekmichalik.pl
     Moneta

Emf 

Wysłany: 28-10-2007, 10:46   

"Podobno" w Afryce biją murzynów ;)

assistance   Moneta

ubek 

Wysłany: 28-10-2007, 19:00   

Cytat:
Zuzanna82
Proponuje obejrzec pare programow dokumentalnych na temat dzieci w domach dziecka.

Obejrzałem kilka progrmów o domach dziecka i rodzinnych domach dziecka, prócz tego kilka lat temu miałem osobistą styczność z "bidulem". Nie jest to instytucja pozbawiona wad i krystaliczna, ale wychowawcy których poznałem byli bardzo życzliwi dla wychowanków i starali sie zastąpić im choć cząstkę domu którego nigdy nie mieli bądź z różnych przyczyn stracili.

www.tomekmichalik.pl
     Moneta

grabarz 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 28-03-2008, 22:42   

haha haha haha :nietoperz:

mrk69 

Województwo: Pomorskie
Wysłany: 29-03-2008, 01:33   

Ale i tak najpiękniejszy jest Janusz "Micz Djukanon" Palikot :badgrin:

Odpowiedz do tematu