Luczu, Ujmę to jednym zdaniem : takiego kretyna od razu bym dał pod mor i kola w łeb!!!Jak można być tak po..er...ony i cofać na przeszkodzie-dziecku,ponownie ruszyć i wrócić do przodu nie patrząc po czym się jedzie jeszcze totalnie auto się stoczyło po dziecku a najgorsze ze takich debili jest miliony a nawet miliardy za kołkiem którzy wo gole nie powinni się tam znaleźć!!!
_________________ Tempra 1,6 +gaz Kołobrzeg.ZMARŁA ZOSTAŁA PODPALONA!!!
takich debili jest miliony a nawet miliardy za kołkiem którzy wo gole nie powinni się tam znaleźć!!!
nie no, to już przegięcie jest. Tyle osób na świecie nie ma prawa jazdy. Więc wg Twojej opinii wszyscy są popier..leni. Włącznie z Tobą No chyba, że nie masz prawka...
Fakt, koleś przegiął. Najpierw nie upewnił się czy może cofać, potem dobił dzieciaka wracając na poprzednie miejsce. Reszta, czyli pozostawienie auta na wstecznym i wyjście z niego było już raczej pod wpływem szoku. Ale tez go to nie usprawiedliwia. Może dzieciak miał kilka razy szansę przeżyć, ale on mu wszystkie szanse odebrał
_________________ Było:
Tempra "bleu lord" 1.6 86KM z LPG
Tempra "smoczyca" 1.6ie 75KM z LPG
Tipo "el niño" 1.4ie 3D 70KM Pb
Bravo "bravo" 1.6 16V 103KM Pb
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM
Pomógł: 65 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 1711 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
Wysłany: 25-09-2010, 18:04
ludzie do okoła zachowują się jakby zupełnie nic się nie stało ... nawet nie zwracają uwagi :/
nie trzeba czytać opisu, żeby wiedzieć że to chiny... nie chciałbym generalizować sprawy ale kierowcy SUVow to chyba wszyscy tak maja, zupełnie nie ogarnięci pod względem tego po czym jeżdżą i nawet nie zwracają uwagi że coś najechali
_________________ Było - Tipo 2.0 8V 115HP GranTurismo
Jest - Honda Civic MB6 1.8 VTi 182HP
Drogi ciechu, Wracając do Mojej przemowy wcześniejszej załóżmy sobie takie przybliżenie że w pod koniec 2009, Polska liczyła 38 167 329 mieszkańców a w styczniu 2010 roku ludzka populacja na Ziemi liczyła szacunkowo ok. 6,8 mld.
I teraz tak załóżmy i zakładamy ze my honorowi członkowie posiadamy prawa jazdy,mamy duża kulturę osobista i potrafimy użytkować drogi,jeżdżąc ostrożnie-są tez wyjątki Ale gdyby nagle chociaż to nie możliwe w całej Polsce powstają nagle punkty zatrzymania i kontroli wiecie co by się okazało??? Tragedia by wyszła na jaw chodź i tak o tym wiadomo : brak uprawnień do prowadzenia pojazdów,brak uprawnień do prowadzenia pojazdów po ówczesnym zatrzymaniu po prowadzeniu po alkoholu i innych środków,łapówki za prawko.Albo takich co kopili prawko w LWOWIE,tez i tu nie tylko nie mający bladego pojęcia jak poruszać się po drodze.Niestety ciechu, takich kierowców jest tak dużo jak na tym filmie-ja się do takich kierowców odwołuje.I tu jest ten punkt krytyczny ze jest od h..a takich kierowców ich i nikt tym się nie zajmie.
Czy teraz mnie zrozumiałeś ciechu, ?
Pozdrawiam.
Paweł Łukaczyk, heh, a Ty mnie zrozumiałeś? Odwołałem się do Twojego posta "takich debili jest miliony a nawet miliardy za kołkiem". Gwarantuję Ci że nie. Na świecie jest około 600 milionów samochodów. A ile osób umie prowadzić samochód (nawet nie mając prawka) choćby w Chinach? Dolicz do tego tęgie miliony (już nie będę kolorował miliardami) ludzi żyjących na skraju cywilizacji... (Afryka, Azja, Ameryka Płd, Australia)
Ja mam wielu znajomych - kierowców. Jeżdżę z nimi i jakoś nie zauważyłem, żeby ktoś źle poruszał się po drodze, nie miał prawka, bądź kupił sobie WE Lwowie
_________________ Było:
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM
Ej no Panowie,ja tu widzę ze przechwalenie się jest na potęgę!A jakoś nie widzę, w waszych wypowiedzi interesujących
Ciechu, Napisałem ludzka populacja na ziemi to tez również : ludzi żyjących na skraju cywilizacji... (Afryka, Azja, Ameryka Płd, Australia) konikks, Nie jestem Kapitanem Planetą ale widzę ze egoizm przemawia przez Ciebie
I Ciechu co masz na myśli pod pojęciem umie jadzic bez prawka?Dla mnie to jeżdżenie bez jakiekolwiek wyobraźni-to to samo co alkoholik wypity na drodze.
Panowie nie patrzcie w problemy płytko lecz w ich korzenie i struktury
Paweł Łukaczyk, Czytasz te posty czy przeglądasz? Jak czytasz, to ze zrozumieniem proszę. Kto się przechwala? Cały czas próbuję się ustosunkować do Twojej wypowiedzi:
Paweł Łukaczyk napisał/a:
akich debili jest miliony a nawet miliardy za kołkiem którzy wo gole nie powinni się tam znaleźć!!!
To ja Ci odpowiadam: nie sądzę, żeby miliardy ludzi miało styczność z samochodem (w roli kierowcy), a Ty piszesz, że tyle osób jeździ, a nie powinny jeździć. Rozumiesz o czym piszę? Jak nie, to poproś kogoś w domu i niech Ci to przetłumaczy. Bo w chwili obecnej Twoja wypowiedź ma się tak do rzeczywistości, że NIKT z tych osób które jeżdżą samochodami nie powinien nimi jeździć. Ty też.
_________________ Było:
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
Wysłany: 26-09-2010, 14:27
Paweł Łukaczyk, jakby tak było jak piszesz o tych "miliardach debili" ilość wypadków była by znacznie większa. proporcje trasa przejechana vs wypadek były ny inne na "korzyść" wypadków.
Cytat:
Ej no Panowie,ja tu widzę ze przechwalenie się jest na potęgę!
tego to nie kapuje
a ty zaliczasz się do dobrych kierowców czy "debili"?
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO
a tak na poważnie to kiedyś słyszałem w jakimś programie, że co 3 człowiek nie ma predyspozycji/ nie nadaje się do prowadzenia pojazdu i tym samym stwarza zagrożenie.
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
ciechu, Polecam lektury i statystki,wiem o czym pisze.
to ja poproszę te statystyki
Luczu napisał/a:
a tak na poważnie to kiedyś słyszałem w jakimś programie, że co 3 człowiek nie ma predyspozycji/ nie nadaje się do prowadzenia pojazdu i tym samym stwarza zagrożenie.
a z tym się zgadzam całkowicie Ale to i tak nie będzie miliard ludzi
_________________ Było:
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM
ja uważam, że właśnie w drugą stronę jest gorzej, czyli 70+ Oczywiście są wyjątki, ale osoba starsza częsty nie ma zbyt dobrego słuchu, wzroku, gorszy refleks i kojarzenie niektórych sytuacji. Do tego przekonanie, że 50lat z prawem jazdy daje takiej osobie monopol na wiedzę, mimo, że nie sprawdzał rzetelnie swoich umiejętności. Przykład mam z bliskiego otoczenia, znajomy z pracy mojej mamy ma 60pare lat i rozbił w ciągu 3-4lat aż 6 samochodów.
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA
nareszcie widok policji która ma coś do gadania. Fakt trochę przesadzili np. z waleniem tarczami w szyję.
Nam jako Polsce przydała by się twardsza ręka jeżeli chodzi o policję i ich prawa a także zwiększenie odpowiedzialności karnej za atak na funkcjonariuszy. Oczywiście wszystko z umiarem
_________________ Było
Tipo 1.4 78hp
Bravo 1.9 jtd GT 105 / 99r
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
** Dodano: 03-10-2010, 20:20 ** Luczu, Co do czerwonego to poniósł straszna kare,on się chyba przełamał w pół nie wspominając o biodrze już i ręce ale znowu sie pojawia problem z udzieleniem 1 pomocy poszkodowanemu,normalnie patrzyli się czy aby gość przypadkiem nie udaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.