|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Wycieczki zorganizowane |
Autor |
Wiadomość |
VEndriuV
Pomógł: 9 razy Wiek: 33 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 737 Skąd: Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 19-11-2011, 10:56 Wycieczki zorganizowane
|
|
|
Witam, lubie podróżować lecz nie bardzo wiem co i jak. Gdzie można coś zobaczyć ciekawego itp.
Dlatego szukam zorganizowanych wycieczek po Polsce i świece tak by można się wybrać kiedykolwiek.
Tu moje pytanie czy ktoś jechał kiedyś z serwisem Wypoczynek.pl ? |
|
|
|
|
Świstak
Pomógł: 16 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 608 Skąd: Zgierz
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 21-11-2011, 11:06
|
|
|
VEndriuV, wejdź i zaloguj się na www.grupon.pl, www.gruper.pl, www.citeam.pl
są to strony które proponują różne usługi (w tym wypoczynek) za minimum 50%.
wiele ofert jest tańszych o 60%, osobiście byłem raz w Muszynie w sierpniu, 3 dni (2 noclegi) za 180PLN dla 2 osób. wychodzi po 45PLN za osobę za dobę + żarcie i dojazd. pensjonacik cichy i przyjemny, 6km od Słowacji. polecam.
http://www.groupon.pl/ofe...cazdroj/1664522 << Kotlina Kłodzka
te strony nie prowadzą raczej wycieczek ale czasami się pojawiają, przeważnie sa to wypoczynki.
na wycieczkę polecam Lubelszczyznę bo jest tam ślicznie, Sandomierz, Kazik Dolny, Nałęczów.
też jestem troszke maniakiem zwiedzania z tym że z kasą też u mnie różnie bywa. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|