danio88pl, szczerze Ci powiem że pasta TEMPO da taki efekt. Tyle tylko że Ci ręka odpadnie ( ja tak tylko raz zrobiłem - efekt powalający na moim matowym rosso racing ale po 2 h machania ręką zakwasy miałem dłużej niż błyszczał się lakier )
Z innej beczki. Kojarzy ktoś może tą 'piosenke' z tej reklamy? Tą arię operową, (Jak już pokazują czerwonego Tipka) czy jak to nazwać... Ta druga piosenka co leci w tle
_________________ Był Tipo 1.4 i.e. 3D TURBO LPG 1994r (MANIA)
Był Bravo 1,6 16V LPG 1997r (Bobek)
Był Citroen Xsara 1.4 8V LPG 1998r zmarł śmiercią tragiczną...
Był JAGUAR X-TYPE 2.0D 2005r
Jest Octavia 1.2 TSI 2011r
meter30, na żywca mam takie w pracy przypadki codziennie
dziś przyszedł koleś i rozmowę zaczął tak: "dzień dobry, przyszłem bo takie pismo dostałem, nie wiem po co przyszłem, ale jak dostałęm pismo to przyszłem..." okazało się że pan dostał pismo od obsługi z krusu a miał to donieść do zusu... a przyszedł do pzu (w tym samym budynku co zus tylko wejście z innej strony) kolega obok się popłakał ze śmiechu po 15 minutach tłumaczenia że to nie jest pismo od nas no nie do nas trzeba było dostarczyć... ja poległem wcześniej, musiałem wyjść...
Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 451 Skąd: Eindhoven Holland
Województwo: Other
Wysłany: 20-12-2009, 13:16
No wlasnie tak wyglada zdezenie z sarna....
Przezylem takie cos w tym roku latem tyle ze ja jeszcze hamowalem i uderzyla w bok az jej gębe bylo widac z językiem wysunietym.
Nic specjalnie sie jej nie stalo podniosla sie i pobiegla sobie dalej a ja mialem wgnieciony blotnik urwany kierunek i bylem wk****ny.
_________________ Life To Ride
Gość wisisz mi piwo!
Luczu, Psotnik, to jest poważna choroba... histeria to mechanizm obronny, ta kobieta krzyczy bo jest chora a nie poje***a... sory panowie ale mnie to niestety nie śmieszy, to naprawde bardzo poważna choroba,
histeria to są ciężkie zaburzenia, labilność emocjonalna, osoba chora często nie kontroluje swoich zachowań emocjonalnych, zaczyna płakać, krzyczeć kopać itd. to nie jest celowe. niejednokrotnie osoba z zaburzeniami histerycznymi nie chce się tak zachowywać, jednak nie może tych zachowań kontrolować a tymbardziej powstrzymyuwać... taka osoba wymaga stałej opieki. to jest choroba nieuleczalna, owszem można ją stłumić farmakologicznie jednak nigdy nie jest do końca uleczalna.
A najgorsze jest to że, objawy tej choroby mogą ujawnić się w każdej chwili u każdej osoby... przyczyn jest wiele, w większości to sprawa słabej psychiki, jednak częstą przyczyną jest stres. także ja bym sie nie śmiał.
Na studiach miałem zajęcia z doktor która w Radomskim szpitalu "Krychnowickim" na oddziale psychiatrycznym zajmowała się takimi przypadkami, jednak o wiele bardziej zaawansowanymi, niejednokrotnie opowiadała nam o tych przypadkach. Uwierzcie mi to nie jest nic śmiesznego...
pzdr.
** Dodano: 23-12-2009, 10:48 **
ok bo widze że chyba zamuliłem i nikt nic nie pisze...
oglądałęm w całości ale wersję TeleSync (kinówka z zajebistym dźwiękiem), fabuła jest tragiczna... kolonizacja obcej planety i takie tam bzdury, ale efekty specjalne i technoilogia stworzona tylko na potrzeby filmu powalaja nawet w tak słabej wersji jaką jest TeleSync... a ten film jest 3D... moim zdaniem jeśli ktoś lubi efekty specjalne i tego szuka w filmach to się nie zawiedzie... dla mnie to ładnie zapakowana bajka z wątkiem miłosnym...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.