Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 451 Skąd: Eindhoven Holland
Województwo: Other
Wysłany: 23-12-2009, 16:32
Świstak Moze i choroba ale kto jej dał prawo jazdy z taką chorobą??? byle glupia sytuacja na drodze i co?? puszcza kierownice bo ma chisterie??Gdybym był z nią w aucie i by coś takiego odstawiła to niestety strzeliłbym jej w morde i przejął bym kierownice.
_________________ Life To Ride
Gość wisisz mi piwo!
Psotnik, nie wiem kto jej dał prawko, jeśli w ogóle ktoś jej dał prawko, może to prowadził ten kolo w bordowej koszulce, nie znam ruskiego, ale nawet jeśli ona to wiesz jak w polsce przechodzi się badania lekarskie do prawa jazdy? za 100 pln wypisza Ci papier że możesz prowadzić stację MIR... a co dopiero mówić o rosji...
fuckt pozostaje fucktem, to poważna choroba Psotnik, i ja bym się z tego nie śmiał bo każdego to może spotkać.
Wiek: 43 Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 451 Skąd: Eindhoven Holland
Województwo: Other
Wysłany: 23-12-2009, 17:06
Świstak wiem... ale widzisz miałem duzo napisane zeby wysłac i wyrazic swoja opinie ale.....
To jest forum Samochodowe i trzymajmy sie tylko tych pierwszorzędnych spostrzezen. reszte lepiej zostawic innym..
_________________ Life To Ride
Gość wisisz mi piwo!
Psotnik, wiem ale wiesz ja jako osoba z pedagogicznymi "kwalifikacjami" zwracam właśnie na takie rzeczy strasznie uwagę, stąd moje natychmiastowa riposta, ludzie często nie zdają sobie sprawy z czego tak naprawdę drwią, ja rozumiem bo to wygląda śmiesznie z perspektywy osoby trzeciej, osoby która nie wie co tak naprawdę się dzieje z taką babką i trochę to rozumiem, tymbardziej że ludzie sa naprawdę dziwni na świecie. ale mając pewne wiadomości i trochę doświadczenia z takiego rodzaju przypadkami reaguję na takie śmiechy natychmiast.
Luczu, no niestety za to można strzelić gliniarza któy ją kontroluje... nie wiem z aco, w koncu to jego praca... no ale gliniarza zawsze można
Pomógł: 65 razy Wiek: 40 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 1711 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
Wysłany: 24-12-2009, 09:23
Luczu napisał/a:
Psotnik napisał/a:
Luczu napisał/a:
czyli strzelenie w morde nic nie da ?
niestety nie....
tak między nami .. myślę, że mimo wszystko by dało :] Takie metody są najlepsze
nie preferuje przemocy w stosunku do kobiet ale mogę się zgodzić, że w tym przypadku należało jej przyp....
a dalej karetka, kaftan bezpieczeństwa i szpital psychiatryczny
biorąc pod uwagę że to chyba było w rosji to i tak dziwne że któryś z policjantów jej nie zastrzelił za zakłócanie spokoju
_________________ Było - Tipo 2.0 8V 115HP GranTurismo
Jest - Honda Civic MB6 1.8 VTi 182HP
Luczu, maryna w gazie to i sie kreci ponad odciecie a ze ogranicznika nie ma to z lekka zachodzi na inne zegary
_________________ Tipo 1,6 I.E. 94r +LPG 835c1,000 było
Mercedes W123 200D 81r jest
Fiat Marea 2.0 20V 98r była
BMW E34 2.0 vanos był
Golf II 1.3 90r. był
Vento 1,8 LPG 94 był
Audi 80 2.6 94 było
Audi 100c4 2.8 quattro bylo
Fiat Tipo 1.8 92 jest
http://www.youtube.com/watch?v=ZfZckxuB9ws płakałem ze śmiechu :p
Luczu nie masz serca!!!!!!! śmiać się z czyjegoś nieszczęścia
Ps. Ale zajeb.....ło jej nieźle
_________________ Było ///// TIPO 1.4 ie (195 000km) 1990 r... umarło śmiercią tragiczną 23.01.2008 około godziny 21:30
Jest Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V (360 000km) 2002 r. Kupiona w 2008. Jest 2017 - nadal niekapryśna
_________________ Było ///// TIPO 1.4 ie (195 000km) 1990 r... umarło śmiercią tragiczną 23.01.2008 około godziny 21:30
Jest Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V (360 000km) 2002 r. Kupiona w 2008. Jest 2017 - nadal niekapryśna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.