mnie nie. denerwują mnie osoby, które gadają sobie przez telefon prowadząc auto, a pisanie sms-ów to już samobójstwo. kiedyś jechałem sobie, a tu jakaś baba wjechała mi z prawej (chociaż miałem zielone, ona czerwone), oczywiście widziałem, jak gdyby nigdy nic gadała sobie przez komórkę i bananem na twarzy. takie osoby powinny dostać dożywotniego bana na prawko. jeszcze raz przechodziłem sobie przez jezdnię, a tu nie dość, że gość gadał przez telefon, to jeszcze jechał pod prąd, bo to była droga jednokierunkowa. ledwo mnie zauważył. ehhh.
_________________ pozdrawiam.
był: Fiat Tipo 1.6 i.e. 78KM
jest: Honda Concerto 1.6i 122KM
Rajek, ta "nóżka" jest na stałe wysunięta na niej podczas pokonywania zakrętów spoczywa prawa noga.
Kiedyś takie przypadki zdarzały się często, dlatego zawodnicy mają obowiązek zakładania na nadgarstek sznurka, który ma za zadanie wyłączyć zapłon po wypuszczeniu motocykla. Jak widać nie zawsze to działa
_________________ Było:
Tempra "bleu lord" 1.6 86KM z LPG
Tempra "smoczyca" 1.6ie 75KM z LPG
Tipo "el niño" 1.4ie 3D 70KM Pb
Bravo "bravo" 1.6 16V 103KM Pb
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM
kazik, Luczu, nawet zmęczenie materiału, wystarczy, że jest jakieś mikro pęknięcie w bloku silnika przy śrubie mocującej głowice i przy naprawdę mocnym wysileniu (tu mamy taki przykład) cały silnik idzie jak oczko w rajstopach.
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.