Luczu, ale ja tu bede bronił bmw w pewnym sesie nie jestem rasista i mi ta marka nie przeszkadza wiec powiem tak BMW ma odejscie itp w porównaniu do jakiegos golfa 3,2 v6 czy opla omegi MV6 ale z FC który ma turbinke nie ma szans bo turbo robi swoje moze miec mniejsza moc ale kreci zwawiej silnik wiec niegdy bym nie porównywał turbinki z zwyklym wolno ssącym silnikiem to tak jak tipo sedici a porównac go z Mito 1.4 Turbo
_________________ Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy
to tak jak tipo sedici a porównac go z Mito 1.4 Turbo
1,4-litrowy motor dostarcza pokaźnej mocy 155 KM, sedici miało chyba 142 albo 145 nie pamiętam dokładnie, więc nawet jak coś, to masz jakieś 10-13 kucy więcej. nie wiem jak dalej z osiągami itd, ale porównanie ciekawe, nie powiem
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA
Pomógł: 65 razy Wiek: 40 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 1711 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
Wysłany: 28-02-2010, 11:32
jelcyn napisał/a:
albert1991 napisał/a:
to tak jak tipo sedici a porównac go z Mito 1.4 Turbo
1,4-litrowy motor dostarcza pokaźnej mocy 155 KM, sedici miało chyba 142 albo 145 nie pamiętam dokładnie, więc nawet jak coś, to masz jakieś 10-13 kucy więcej. nie wiem jak dalej z osiągami itd, ale porównanie ciekawe, nie powiem
mito nie tylko ma pare koni więcej ale jest też lżejsze o 40kg ( a to prawie drugi pasażer ) dlatego róznica od 0-100 jest aż 0.4 sec. jest też kweswia aerodynamiki chyba każdy się zgodzi że mito ma nieco bardziej opływowe kształty niz tipo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.