|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Zapiski polityczne... [ I i II - zlaczone ] |
Autor |
Wiadomość |
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 24-02-2005, 00:19
|
|
|
Witam Szanownych Dyskutntów ponownie!
Zaczął się piękny, nowy dzień. Mam nadzieję, że sen sprawiedliwy przyniósł Panom opamiętanie i jeśli tego pragniecie, możecie nadal przelewać z pustego w próżne, bić pianę oraz toczyć tę jałową dyskusję, ale mam nadzieję, że już w białych rękawiczkach.
Możecie także poddać się emocjom i dowalić sobie nawzajem tak jak wczoraj.
Wiadomo: przekonanego nie trzeba przekonywać, nieprzekonanego i tak nie przekonasz!
Wasza wola.
Igrzyska czas zacząć..... |
_________________ klik, klik
*TempRa 2.0 8v dłubane N/A ---> 3.0 v6 w trakcie
*Tipo 2.0 16v ---> 1.6 8v HF Turbo, 200KM+ |
|
|
|
|
GRAFIT
Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 719 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 24-02-2005, 14:14
|
|
|
PRECZ z komuną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko tyle dodam precz!!!!!
PS. JAK TO TAK CZYTAM CAŁKOWICIE MAM TO SAMO ZDANIE CO JAREK ZE SZCZECINA!!!!!!! Nie dajmy się komuchom!! |
_________________ Była Tempra gaźnik 1.6 jest BMW coupe 318i
Było Bmw jest Mondeo |
|
|
|
|
mkaminski100
Wiek: 44 Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 672 Skąd: Basingstoke
Województwo: Other
|
Wysłany: 24-02-2005, 21:08
|
|
|
No to zaczynamy igrzyska
Nie, zawiodę Cie Raku. to już mój ostatni post.
Mam nadzieję tylko, że Ci którzy tak strasznie narzekają zamiast narzekać stworzą coś i nas zaskoczą nowym super-systemem gospodarczo-polityczno-społecznym.
Wszystkim organizacjom i pokrzywdzonym życzę więcej praktycznych niż teoretycznych efektów swej ciężkej pracy, widocznych dla nas, szarych ludzi. Niech nauczeni starym (jakimkolwiek złym) systemem stworzą coś nowego, coś dobrego (i coś z czekolady )
Przepraszam wszystkich, że włożyłem kij w mrowisko. Nie myślałem że wyjdzie z tego, aż taka dyskusja. |
|
|
|
|
Marcin - fiattipo.pl
Pomógł: 4 razy Wiek: 52 Dołączył: 05 Sty 2005 Posty: 1166 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 24-02-2005, 22:18
|
|
|
mkaminski100 napisał/a: | Przepraszam wszystkich, że włożyłem kij w mrowisko. Nie myślałem że wyjdzie z tego, aż taka dyskusja. |
Skoro jest odzew, to chyba dobrze
Rodacy laczmy sie |
_________________ Pozdrawiam
Marcin
Tipo 1.4S '94 LPG (SPRZEDANY)
Corolla LE 1.8 VVTi 2004
------------------------------
tipo.republika.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|