|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
A silnik dalej pracuje? |
Autor |
Wiadomość |
Dalluna
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 12-10-2012, 13:44 A silnik dalej pracuje?
|
|
|
Witam
Mam dzisiaj bardzo ciekawy przypadek mojego samochodu, mianowicie po małych problemach, które opiszę później dojechałam z Olsztyna do Elbląga, zaparkowałam pod domem, odczekałam chwilę i wyłączyłam silnik. Przynajmniej oczekiwałam, że się wyłączy. Ale po przekręceniu kluczyka silnik ciągle pracował, nie cały, ale tak jakby na jednym garze. Trwało to z 10 sekund, włączyłam ponownie zapłon - silnik uruchomił się cały sam, wyłączyłam znowu, to samo, tylko że po 5 sekundach padł. Nie uruchamiałam ponownie. Ktoś wie co to takiego?
A jeśli chodzi o wcześniejsze problemy, niestety ciągłe deszcze i wilgoć dostała się do komputera, przez to wariacje na obrotach, zanik wtrysku. Podsuszyłam styki i dojechałam jakoś do domu, ale silnik dalej pracował.
Jakieś sugestie?
Pozdrawiam,
dalluna |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|