|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
[Benzyna] Szukam silnika |
Autor |
Wiadomość |
piter_
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 21-04-2007, 12:58 [Benzyna] Szukam silnika
|
|
|
Witam!
Mam pewien problem. Przekręciła mi się panewka na wale i niestety prawdopodobnie bede musiał kupić nowy silnik. Niestety mogę znaleźć każdy silnbik, 1,4 1,6 2,0 bez problemu a 1,8 nie mogę znaleźć. Jeśli mielibyście jakiś pomysł albo namiar na kogoś kto ma taki silnik, proszę pisać.
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
schab
Pomógł: 25 razy Wiek: 66 Dołączył: 13 Paź 2006 Posty: 616 Skąd: Radziszów k. Krakowa
Województwo: Małopolskie
|
|
|
|
|
piter_
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 23-04-2007, 07:26
|
|
|
Schab, czy silnik z dedry ma to samo oznaczenie? |
|
|
|
|
schab
Pomógł: 25 razy Wiek: 66 Dołączył: 13 Paź 2006 Posty: 616 Skąd: Radziszów k. Krakowa
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 23-04-2007, 09:41
|
|
|
piter_ napisał/a: | Schab, czy silnik z dedry ma to samo oznaczenie? |
nr silników z Dedry zaczynają się od 835 ... Oznaczenia mogą się odrobinę różnić od Fiatowskich - bo osprzęt na silnikach niekoniecznie jest identyczny . Natomiast jeśli padł ci silnik , a osprzęt jest sprawny - nie będzie najmniejszego problemu z przekładką .
Na tej zasadzie trzy lata temu przekładałem silnik z Lanci Delty do Ritma .... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|