|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Chodzi o silik |
Autor |
Wiadomość |
soldys23
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 14-05-2006, 11:49 Chodzi o silik
|
|
|
mam kłopot Do mojego auta dossał sie pseudo merechanik miał wymienic uszczelke pood głowica a pozrywał sróby, d głint w kazdy razie w kazdym razie auto sie grzeje i chodzi jak traktor stuk popychaczy . Dostałem silnik ale okazało sie ze rozni sie od mojego . Pytanie moje dotyczy czy bedzier pasował jest to podobno dohc . Roznice sa widoczne gołym okiem np układ wylotowy jest z innej strony i np rozrusznik nie wiem czy wogole wejzie do budy bo wydaje sie potezniejszy Pytam wiec czy wejdzie czy sa potrzebne jakies przerobki i czego i ile to moze kosztowac z gory dziekuje pozdrawiam |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 14-05-2006, 13:29
|
|
|
proponuję podać dokładniejsze dane (pojemność orginalnego i nowego silnika i rodzaj, może rocznik autka) i doczep to do najpierwszego postu na ten temat; byli już zapaleńcy co robili przekładki to się dowiesz, ale podaj więcej info; sam wylot to jeszcze pół biedy, ale mocowania możesz mieć inne i czy w ogóle wejdzie;
a poza tym np wymieniając gaźnikowy na wtrysk masz dość przeróbek z instalacją, dokładanie elektroniki i dupereli... podaj co na co wymieniasz; ale najlepiej - poszukaj orginalnego identycznego silnika, za kilkaset zł; albo na forum popytaj, może jacacenty, temprawg czy ktoś będzie miał! |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|