|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
końcówki wtrysków jak to dziadostwo wykręcić |
Autor |
Wiadomość |
stasu
Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 10 Lis 2007 Posty: 141 Skąd: ŁÓDŹ
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 27-07-2008, 15:36 końcówki wtrysków jak to dziadostwo wykręcić
|
|
|
jak w temacie porostu cena nowych podniosła by warosć mojej perełki o 50%
a że ostro kopci to więc mam pytanie czy może ktoś już to robił i ma jakieś doświadczenia
żeby było jasne moja perełka jest wyposażona w silnik diesla
----------------------------------------------------------------------------
lub jakiś sprawdzony sposób na ich wykręcenie polane wd 40 zapieram się aż auto się przesuwa a tu nic
i czy ktoś wie co to za firma firds nie powiem ale cena 26 zeta za szt jest zachęcająca |
_________________ Zielona perełka 1.7 D w krainie gładkich autostrad ale części żyją i szukają nowego właściciela |
|
|
|
|
|
albert1991
Pomógł: 24 razy Wiek: 33 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 1071 Skąd: Kłodawa (konińskie)
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 27-07-2008, 15:38
|
|
|
kuzyn kiedys przy esim 1.6D czyscił i z tego co mi wiadomo nadal tak jezdzi ale jak to zrobił to niewiem wiem ze przedmuchiwał kompresorkiem bo brał odemnie hehe a co dalej to niewiem |
_________________ Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy |
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 27-07-2008, 20:28
|
|
|
Jak Ci kopci mocno to najpierw pojedź do jakiegos pompiarza niech podreguluje cisnienie troche to na chwile pomoże, jednak nie na długo skoro kopci to trzeba końcówki wymienić i tyle, żadne płukanie, czyszczenie itp nie pomoże.
Do płukania są preparaty które dodaje się do paliwa.
No ale koszt końcówek jest aż tak wielki że Cię nie stać na te 200zł ? |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|