|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
problem z odpalaniem na benzynie |
Autor |
Wiadomość |
karols77
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 13-02-2007, 22:11 problem z odpalaniem na benzynie
|
|
|
Witam mam problem z odpalaniem na benzynie przy zimnym silniku, a poniewaz mam gaz odpalam na gazie co nie powinno sie robic, jak zapale na gazie i sie silnik rozgrzje to pozniej zapala na benzynie, czytalem na forum ze powodem moze byc min czujnik temperatury cieczy, silnik krokowy, itp powiedzcie mi jakie paremetry powinny spelniac tez urzadzenia przy zimnym silniku. doradzcie od czego zacząć. ?
Nie wiem co sie stalo, ale Tipo zaczelo odpalac wlalem tylko pol litra denaturatu do baku. Jak byl mial ktos podobny problem niech wleje denaturat. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
ZielonyTBG
Pomógł: 94 razy Wiek: 46 Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 2212 Skąd: Tarnobrzeg
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 14-02-2007, 00:36
|
|
|
Krokowy tylko podpiera przepustnicę więc raczej sprawdź czujnik temperatury.Poszukaj na forum bo było mase razy. |
_________________ Była:Tempra SW 1,6 SXie
Jest:Fiat Croma 1.9 i Lancia Prisma 1.5
SW is COOL!!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|