|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
ULTER - co o nim myślicie i czy da rade zamontować w Tipo |
Autor |
Wiadomość |
kris_ldz
Wiek: 37 Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 279 Skąd: Warszawa / Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 15-07-2007, 22:47 ULTER - co o nim myślicie i czy da rade zamontować w Tipo
|
|
|
Siemano,
tak jak w temacie (niżej dałem link do aukcji) - co myślicie o tym tłumiku i czy da rade go podwiesić w Tipo?
AUKCJA - ULTER |
_________________ Fiat Tipo 1.6ie S 93' LPG morski metalik
powoli do przodu... --> |
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 16-07-2007, 07:00
|
|
|
Nie wiem czy czasami nie będzie Ci wadził o sprężyne, ja u siebie upchnałem skróconego z Audi 80 B4 i też wszystko jest tak na styk. |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
KRT
Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 397 Skąd: Kraków - NH
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 16-07-2007, 10:30
|
|
|
Jak dlamnie to lipa ten tłumnik . Weż luknij gdzies wrzuciłem swoją końcówe wydechu ULTER-a i niezamały , niezaduży i jest okrągły co mojim zdaniej lepiej wygląda niż taki dziwak jak z tej aukcji , ale każdemu podoba się co innego więc to tylko moje zdanie |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
opti
Pomógł: 29 razy Wiek: 41 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 1621 Skąd: Podkarpacie
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 16-07-2007, 11:06
|
|
|
Ja juz dwa Ulterki zalatwialem dla znajomych, ale to byly dedykowane tumany do Focusa 2.0 i Meganki Coupe i obaj kumple sa zadowoleni z tlumnikow.. z tego co ogladalem te tumany jak przyjechaly to wykonanie jest bdb, tlumniki sa dobrze zabezpieczone przed porysowaniem itp.. ale zawsze mozesz napisac do Ultera ile by wzieli za zrobienie tlumnika na zamowienie, podsylasz im rozmiar tlumnika jaki masz w tipku i przysylaja Ci wycene.. |
_________________ Tipo 1.9TD 90KM Granturismo
Nuova Bravo 1.9 16v mj 190KM Sport |
|
|
|
|
avenger85
Pomógł: 6 razy Wiek: 39 Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 571 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 16-07-2007, 11:25
|
|
|
ja mam coś takiego i nie było absolutnie żadnego problemu przy montażu ... |
_________________ Fiat Tipo 2.0 8V |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|