|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Uszczelniacze zaworowe |
Autor |
Wiadomość |
jabko
Pomógł: 4 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 1012 Skąd: dolny śląsk
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 30-10-2005, 20:42
|
|
|
Jarek dobrze rozumiesz.
Po prostu z lenistwa, braku czasu i zapomnienia przejeździłem 40tyś km (głównie z zapomnienie bo zrobiłem te 40tyś w ciągu kilkunastu miesięcy)
Po prostu przesadziłem bo choc nie jesttem bardzo rygorystyczny z wymianą co 10tyś to miałem wymienić po około 20tyś ale wyszło jak wyszło. |
_________________ Tipo 1.6i.e '92
Ogromnie lubię kobiety, zwłaszcza te
piękne i uległe |
|
|
|
|
Marcin - fiattipo.pl
Pomógł: 4 razy Wiek: 52 Dołączył: 05 Sty 2005 Posty: 1166 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 30-10-2005, 20:50
|
|
|
jabko napisał/a: | Jarek dobrze rozumiesz.
Po prostu z lenistwa, braku czasu i zapomnienia przejeździłem 40tyś km (głównie z zapomnienie bo zrobiłem te 40tyś w ciągu kilkunastu miesięcy)
Po prostu przesadziłem bo choc nie jesttem bardzo rygorystyczny z wymianą co 10tyś to miałem wymienić po około 20tyś ale wyszło jak wyszło. |
Ale dales popalic Chyba kobiety tak Cie rozkojarzyly
[ Dodano: Nie 30 Paź, 2005 20:52 ]
romano napisał/a: | A po co chcesz przechodić na minerała ?
Usuń przyczynę brania oleju- jak sam napisałeś są to prawdopodobnie uszczelniacze i lej dalej co lałeś. |
Mam jeszcze co najmniej ze 20 tys. km do przejechania na obecnym rozrzadzie - wczesniej nie ma sensu dobierac sie do silnika... |
_________________ Pozdrawiam
Marcin
Tipo 1.4S '94 LPG (SPRZEDANY)
Corolla LE 1.8 VVTi 2004
------------------------------
tipo.republika.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|