|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
skrzynia? opór i stuki |
Autor |
Wiadomość |
Dani
|
Wysłany: 05-05-2008, 17:08 skrzynia? opór i stuki
|
|
|
Witajcie, byłem na przeglądzie i wszarpali mi samochód na szarpakach i od tego czasu na krótszej półosi czuję pewien opór jak kręcę kołem gdy auto podniesione i jak trafiam na ten opór to cały silnik rusza się lekko na boki.W czasie jazdy objawia się to okropnym stukiem zwłaszcza przy skręcie i nie jest to przegub zewn. bo problem siedzi gdzieś w skrzyni ale jaki? tego nie wiem.Pomóżcie proszę jak wiecie o co w tym chodzi.Dzięki.Pozdrawiam
_________________ |
_________________ Danii |
|
|
|
|
adrusek
Pomógł: 5 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Lip 2007 Posty: 192 Skąd: Góra
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 05-05-2008, 21:26
|
|
|
moze krzyzak sie rozlatuje. wyciagnij pol os i sprawdz |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 09-05-2008, 22:12
|
|
|
a wizualnie wszystko jest równo i ok? nie oberwały Ci się jakoś poduchy tak, że nazbyt krzywo coś jest? ale możliwe, że był luz i tak łupło półośką, że w skrzyni krzyżak się sypnął, co należy sprawdzić by nie wyrządził szkód jak całkiem poleci, we wnętrzu skrzynki; |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|