|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
klimatyzacja tipo 1.4 |
Autor |
Wiadomość |
Przemek1980
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lip 2018 Posty: 50 Skąd: Ozorków
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 24-07-2018, 16:26 klimatyzacja tipo 1.4
|
|
|
cześć. mam tipo 1,4 rok 93 chciał bym założyć do niego klimatyzację. i mam kilka pytań.
1 czy wychodziły tipo z klimą ?
2 w jakich innych fiatach montowane były jeszcze takie silniki
3 z jakich innych silników można dopasować części (podstawa sprężarki i sprężarka) |
|
|
|
|
mikee72
Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 11 Lis 2012 Posty: 584 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 24-07-2018, 17:40
|
|
|
Hej, nie chciałbym zabijać Twojego entuzjazmu..
Oczywiście że klimę da się założyć, ale to wymaga naprawdę sporego nakładu pracy i wielu zmian.
Jestem prawie pewien, ze albo nikt się tego nie podejmie, albo zawoła cenę z kosmosu. Musiałbyś sam się za to zabrać.
Jakbyś chciał.. to stoi w Poznaniu moje rozbite Tipo 1.6 - klima była sprawna.. po dzwonie coś tam się na pewno uszkodziło z instalacji. |
|
|
|
|
Przemek1980
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lip 2018 Posty: 50 Skąd: Ozorków
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 25-07-2018, 19:47
|
|
|
Zdaję sobie sprawę że to nie będzie latwe ani tanie. Jednak wiekszosc pracy bede robić we własnym zakresie.jestem zainteresowany kupnem od Ciebie kompletnej instalacji.ile bys za to chcial. |
|
|
|
|
mikee72
Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 11 Lis 2012 Posty: 584 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 26-07-2018, 06:32
|
|
|
Auto nie jest przeznaczone na sprzedaż, tylko na tzw. szaber
Sporo rzeczy już z niego wyjechało, szkoda mi go pociąć bo to jest skarbnica różnych części.
Sprawa jest o tyle skomplikowana, że nikt go nie będzie rozkręcał, Tipo stoi na placu u znajomego już 3 lata
i on od miesięcy się pyta kiedy go wezmę. W tej sytuacji musiałbyś auto na lawetę zabrać i sam zdemontować co potrzebujesz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|