|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Wentylatorek |
Autor |
Wiadomość |
sqnix
Wiek: 39 Dołączył: 28 Lut 2007 Posty: 149 Skąd: Ostrołęka-Olsztyn
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 08-04-2007, 05:07 Wentylatorek
|
|
|
Przed wczoraj podczas włączenia ciepełka w mojej temprzę nie mam klipy zwykły nadmuch dosłyszałem w pewnym momencie takie ciche terkotanie jakby ten wiatraczek co tam siedzi w srodku??? Tak samo jest jak wyjdę na zewnątrz ten odgłosk dobiega zaraz spod szyby co to może być???
z góry dzienks za odpowiedz
** Dodano: 08-04-2007, 06:11 **
przepraszam za błąd nie mam klimy |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 08-04-2007, 15:42
|
|
|
Moderowany: | użyj edytuj, jak chcesz poprawić błędy; poza tym chyba co nieco było już o nawiewie |
ale co do sprawy - masz do nadmuchu jedną dmuchawę w aucie, od strony pasażera pod schowkiem schowaną; od niej kanały idą powietrzne do kratek; jak ci coś 'rzegota', szeleści itp to albo masz (b. możliwe) syfy w kanalikach wentylac, albo (może..? ale..) coś z dmuchawą, łożyska czy inne cuda;
możesz wyjąć dmuchawę , odpalić ją i posłuchać, możesz też pozaglądać w kratki, powyjmować, wewnątrz z przodu, z okolic nóg też, możesz z przodu auta pod wycieraczkami zdjąć osłony i syf powyciągać...
jak nie dmuchawa to coś w kanalikach, a nawiew słychać kanalikami i w środku i na zewnątrz zawsze trochę, a skoro głośno to coś z tym masz nie tak; dmuchawa lub śmieci fruwają... |
|
|
sqnix
Wiek: 39 Dołączył: 28 Lut 2007 Posty: 149 Skąd: Ostrołęka-Olsztyn
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 22-04-2007, 18:47 wentylator
|
|
|
Witam przeszło samo po 3 dniach widocznie jakieś smieci kolidowały, ale bardzo dziękuję za info. zapamiętam to na przyszłosć. Dzięki Unknown. Pozdro |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|