|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
problem z odpalaniem |
Autor |
Wiadomość |
flimbo
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 14-02-2007, 22:20 problem z odpalaniem
|
|
|
Mam problem z odpaleniem mojego tipolka , w 95 procentach odpala od pierwszego dotknięcia ale czasami mogę kręcić i nic. muszę wtedy poczekać gdzieś 2-3 minuty i wtedy od razu odpali, najczęściej mam tak w ciepłe dni. Kiedy było chłodniej to ani razu mnie nie zawiódł , ale teraz ponownie zaczyna "wariować" . ktoś mi poradził żeby sprawdzić albo wymienić czujnik położenia wału i mam pytanie czy czujniki się różnią od wersji np 1.4, 1.6, 2.0 czy też są jednakowe. chciałbym kupić na szrocie ale nie mieli tam 1,6 . |
_________________ Fiat Tipo 1.6 prod.1993
835C1.000 LPG |
|
|
|
|
nessuno
Pomógł: 1 raz Wiek: 63 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 170 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 14-02-2007, 22:44
|
|
|
Na 99 % powinien Ci pasować ten o symbolu SEN8M, ale może jeszcze ktoś się tutaj wypowie i mnie ew. poprawi. Koszt wspomnianego w sklepie to ok.80 PLN |
_________________ Tempra 1.6 SXie kat.SW 159A3.046 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|