|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
problem z pompa paliwa(2.0 16v) |
Autor |
Wiadomość |
padul
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 05-01-2006, 12:26 problem z pompa paliwa(2.0 16v)
|
|
|
wszystko jest niby popodłaczane a nie ma pradu w przewodzie do pompy,pompa dziala bo podłaczalem ja na ostro i pompuje,tylko po przekreceniu zaplonu nie dziala,pomocy!
[ Dodano: 05-01-2006, 17:06 ]
juz problem rozwiazalem,byl taki banalny ze sam sie z siebie smialem,rozłaczyla sie kostka przy kolaktorze ssacym jak montowałem głowice,podłaczyłem i odrazu zadziałała pompa,po 2 i poł miesiacach znowu moj tipolot bedzie w akcji,myslałem ze bedzie ciezej go poskładac,ale nie było tak zle,odpalił bez problemu,miałem jedynie problem z ustawieniem rozrzadu bo znaki mi sie nie pokrywały sa obrucone o 90stopni,ale pali to chyba wszystko ok,wsadziłem w niego ponad 1000zl ciekawe ile by wyniosl remont w wartsztacie?troche mi to zeszło z powodu braku czasu,ale mysle ze bylo warto marznac w garazu zeby na koniec usłyszec pracujący silnik
pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|