|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
problemy z zapłonem ciąg dalszy |
Autor |
Wiadomość |
Dziąbal
Pomógł: 5 razy Wiek: 35 Dołączył: 13 Gru 2009 Posty: 237 Skąd: Elbląg
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 07-03-2010, 20:42
|
|
|
Cewke nowa kupiles? |
_________________ TempRa 1.8
Tipo 3D 1.8 |
|
|
|
|
Damian...
Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 14 Wrz 2008 Posty: 88 Skąd: Świdnik/Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 17-03-2010, 09:01
|
|
|
tak, MM.
w sumie dokładnie nie pamiętam, co zrobiłem, o ile pamiętam, zmierzyłem cpw (704ohm) i zamieniłem przekaźniki w komorze silnika. i odpalił na dotyk. nic z tego nie rozumiem. wyczyściłem gniazdo przekaźników i do tego czasu wszystko jest w porządku. możliwe, że cpw coś nie stykał, albo gniazdo przekaźników było do dupy.
może przy okazji bym coś zrobił z nierówną pracą silnika? w sumie skoki nie są duże. coś czytałem (http://forum.tempra.org/t...edzy-vt7050.htm), że to może być podciśnieniowy regulator wyprzedzenia zapłonu. czy objawy mogą sie pojawiać przy LPG? gdzie może być ten regulator? |
_________________ pozdrawiam.
był: Fiat Tipo 1.6 i.e. 78KM
jest: Honda Concerto 1.6i 122KM
wyznawca JTP - J**ać Transport Publiczny |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|