|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Wymiana pompy paliwowej... |
Autor |
Wiadomość |
wolinski
|
Wysłany: 02-11-2005, 11:41 Wymiana pompy paliwowej...
|
|
|
Witam
Niestety jestem zmuszony wymienić pompę paliwową która zmarła pod koniec października po przejachaniu 159 tys. km.
Czy dużo jest zabawy z jej wymianą i jak się do tego zabrać, a może dać ją do regeneracji, mam instalację gazową i aż tak niezwodnej nie potrzebuję....
może macie namiary na jakiś tani szrocik gdzie mogłbym kupić coś do silnika 1.6 i.e.
Pozdrawiam
Tipo 1.6 i.e. 94' |
|
|
|
|
Broadway
Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 15 Cze 2005 Posty: 199 Skąd: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 02-11-2005, 13:49 Re: Wymiana pompy paliwowej...
|
|
|
wolinski napisał/a: | Czy dużo jest zabawy z jej wymianą i jak się do tego zabrać |
Zabawy dużo nie jest a jeśli chodzo o to jak sie do tego zabrać, to powinny Ci pomóc te fotki Kliknij tutaj |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 02-11-2005, 13:59
|
|
|
wolinski, daj ogloszeniue w dziale Kupie, lub przeszukaj dzial Sprzedam. Pompe paliwa raczej ktos bedzie miał. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
PiotrekLu
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 18-12-2005, 14:49
|
|
|
ja za nowa pompe płaciłęm niecałe 60zł oczywiscie ze zniżkami:) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|