|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Czy deska DIGITAL z tipo , pasuje do tempry??? |
Autor |
Wiadomość |
marcin-real
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 24-10-2006, 21:02 Czy deska DIGITAL z tipo , pasuje do tempry???
|
|
|
Witam! Mam pytanko takie same jak w temacie. Czy deska digital z tipo pasuje do tempry?? czy może można ją przystosować, bo chyba mają inne obudowy!?? |
|
|
|
|
Krzysztof A.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Lip 2006 Posty: 100 Skąd: Jędrzejów
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 24-10-2006, 22:22
|
|
|
Now łasnie.Ogólnie to jest to samo tylko w trochę innym opakowaniu. |
|
|
|
|
Michu
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 26-10-2006, 20:12
|
|
|
Właśnie ja też mam takie samo pytanie. Zaczeła mi sie utleniać farba na wyświetlaczach i cyferki obrótów wygladają conajmniej dziwnie. Czy samą część z wyświetlaczem da się przełożyć z tipka do temperki w sumie one z zewnątrz wygladają tak samo. Ciekawe jak mocowanie digitala do obudowy. Pozdrawiam |
_________________ Był Fiat Tempra 1.6SXi.e SW + gaz
Jest Alfa Romeo 155 2.5 V6 92r + sekwencja
Co by nie było zawsze do przodu ... |
|
|
|
|
ZielonyTBG
Pomógł: 94 razy Wiek: 46 Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 2212 Skąd: Tarnobrzeg
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 26-10-2006, 21:00
|
|
|
Deska w Tipo jest troche inna niż w Temprze bo jest dłuższa i prawa strona zegarów jest lekko skręcona w strone kierowcy,więc nie wiem czy podejdzie.Taki mi się przynajmniej wydaje. |
_________________ Była:Tempra SW 1,6 SXie
Jest:Fiat Croma 1.9 i Lancia Prisma 1.5
SW is COOL!!
|
|
|
|
|
marcin-real
|
Wysłany: 26-10-2006, 22:26
|
|
|
ZielonyTBG napisał/a: | Deska w Tipo jest troche inna niż w Temprze bo jest dłuższa i prawa strona zegarów jest lekko skręcona w strone kierowcy,więc nie wiem czy podejdzie.Taki mi się przynajmniej wydaje. |
Normalna to wiem, że jest inna ale digital!!?? |
|
|
|
|
GrzesiekK.
Pomógł: 43 razy Wiek: 43 Dołączył: 17 Paź 2006 Posty: 1290 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 27-10-2006, 11:45
|
|
|
Digital tez nie pasuje, troche inaczej wygladaja w srodku plytki i za bardzo nie da sie przeszczepic, swego czasu szukalem dla ojca wyswietlacza przebiegu i tempra ma inny, reszta plytek tez troche sie rozni.
Co Ci potrzeba do Twojej deski bo moze uda sie cos wygrzebac u mnie, powinna jeszcze lezec cala deska z peknietym wyswietlaczem przebiegu [chyab ze ja ojciec wywalil ;/ ] |
|
|
|
|
marcin-real
|
Wysłany: 27-10-2006, 21:42
|
|
|
Dziekuje Bardzo! chciałem tylko wiedzieć czy pasuje! bo gość miał do sprzedania ! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|