|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
deska digital jak gdzie jest kostka czujnika predkosci? |
Autor |
Wiadomość |
martinezko
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 02-12-2006, 09:13 deska digital jak gdzie jest kostka czujnika predkosci?
|
|
|
siemanko mam pytanko.nie dziala mi licznik predkosci,czasami swiruje a czasami pokazuje normalnie ale to zadko.czy to moze byc czujnik przy skrzyni?jak go szukac?bo wiecie we Wrocku sporo fotoradarow.dzieki |
_________________ ja posiadam Fiata Tipo i do twarzy mi z ta bryka! |
|
|
|
|
pypenciusz
Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 29 Lis 2006 Posty: 15 Skąd: Białogard
|
Wysłany: 02-12-2006, 10:51
|
|
|
Może to być spowodowane usterką tego czujnika (impulsatora). Znajduje się on w skrzyni zamiast normalnej linki. Widać go z góry między akumulatorem i silnikiem. Wchodzi do niego kostka z trzema przewodami. W razie czego mam taki, ale najpierw trzeba by było, żebyś sprawdził swój w innym aucie. Wtedy będziesz pewny. Jest to 5 minut roboty. Można go wykrecic z góry, bez kanału. Nie ma problemu. |
|
|
|
|
martinezko
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 02-12-2006, 11:32
|
|
|
dzieki dzisiaj bede walczyl z czujnikiem i jak cos to sie odezwe.pozdro
** Dodano: 02-12-2006, 20:00 **
juz dzialaja jeden z trzech przewodow byl zasniedzialy zielonym szitem.przeczyscilem i narazie jest o.k.oby tak dalej dzieki za pomoc.pozdro |
_________________ ja posiadam Fiata Tipo i do twarzy mi z ta bryka! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|