|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
ZEGAREK |
Autor |
Wiadomość |
7650
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 08-07-2006, 22:19 ZEGAREK
|
|
|
MAM TIPKO W PODSTAWOWEJ WERSJI I MAM CHOLERNY KLOPOTZ ZEGARKIEM ISTATNIO STRASZNIE GŁOŚNO CHODZI CIĄGLE SZYMI I CHROBOCZE NAWET MYŚLAŁEM ŻEBY GO WYŁĄCZYĆ ALE ZABARDZO NIE WIEM JAK . MOŻE KTOŚ JUŻ MIAŁ TAKI PROBLEM I PORADZIŁ SOBIE ??? PROSZĘ O ODPOWIEDZ . MOŻE WYSTARCZY GO NASMAROWAĆ ??? ALE JAK? ROZBIERAŁEM DESKE JUŻ ALE NIE PODJĄŁEM SIĘ ROZKRĘCANIA PŁYTEK ??? POMÓŻCIE BO TEM CHOLERNY ZEGAREK DOPROWADZI MNIE DO SZŁU!!!!!!!!!!!!!!!! |
_________________ TIPO 1,4 B/G |
|
|
|
|
rochaz
Województwo: Other
|
Wysłany: 09-07-2006, 01:01
|
|
|
Taki problem mialem w wv passat (1983), jeczal, chrobolil i denerwowal... Rozkrec, wd40 i jak nowka... Nie wiem jak w we fiatori bo w wv rozkrecenie wszystkiego zajelo mi ok 10min.
Pozdrawiam. |
_________________ ...a ja miałem kierownice po stronie pasażera...
...1,6 ie...
Sprzedałem.Żałuje.Mam zdjęcia... |
|
|
|
|
Gibson
Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 09 Lip 2005 Posty: 276 Skąd: Częstochowa
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 14-07-2006, 11:03
|
|
|
u mnie tez zegarek strasznie szumiał ... ale kiedy parę razy wyciągnąlem akumulator do ładowania to przestał ... na razie jest ok ... nie wiem dlaczego i nie wiem czy znów zacznie szumieć |
_________________ Był Tipek 1.6 OHC '92 rok, gaźnik, LPG - Lovato
Jest Astra 1.6, 16V, X16XEL '98 rok, kombi, benzyna |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 14-07-2006, 11:54
|
|
|
7650, poszukaj postów o zegarku na forum. Duzo wieciej osob mialo z nim problem, moze w tamtych postach tez jakies porady znajdziesz |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|