|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Co to za kabelek??? |
Autor |
Wiadomość |
gawor06
Pomógł: 8 razy Wiek: 33 Dołączył: 15 Paź 2006 Posty: 517 Skąd: Łód Polesie
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 10-01-2007, 17:42 Co to za kabelek???
|
|
|
http://www.fotosik.pl/pok...89ca961133.html
witam mam pytanko co to za kabelek ... sorrki za jakosc zdjecia ale robione fonem i po ciemku... nie widac za dobrze ale wyjasnie: otoz kabelek ten jest dwuzylowy jedna czesc jest zolta a druga zolta z czarnym paskiem obok jest tez kabelek tez 2 zylowy tyle ze zielony a druga zielony z czarnym paskiem...te kable ida kolo siebie po stronie pasazera z przodu nad schowkiem i schodza kolo komputera i tam jakby w prog auta i nie wiem od czego sa...
pomozcie z gory dzieki... |
_________________ FIAT TIPO 1.6 DOHC + LPG
Škoda Favorit 135L 91r igła
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 16-01-2007, 00:07
|
|
|
trudno cokolwiek rzec ze zdjęcia...w najg.wypadku,jeśli to fabrczne -szukać po schematach wg kolorów...ale jak idą w próg to może audio? fabryczne kolory chyba podobne... ale nie pamiętam.. a może resztki po alarmie?gdzie i którędy dokładnie idą? |
|
|
Gaszek
Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 38 Skąd: Kalisz
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 16-01-2007, 05:38
|
|
|
Głowy nie dam sobie uciąć ale wg. mnie są to orginalne przewody do tylnich głośników |
_________________ Uwielbiam piękne samochody i szybkie kobiety |
|
|
|
|
karols77
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 16-01-2007, 12:15 Kabelek
|
|
|
Witam, tez mysle ze to kabelek do glosników tylnich, zobacz przy glosnikach tynich jakiesz ma kabelki jak takie sam to wszystko wyjasnia pozdraiwam |
|
|
|
|
gawor06
Pomógł: 8 razy Wiek: 33 Dołączył: 15 Paź 2006 Posty: 517 Skąd: Łód Polesie
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 16-01-2007, 15:21
|
|
|
unknown napisał/a: | gdzie i którędy dokładnie idą? |
ida jakby od tunela srodkowego nad schowkiem i schodza w prog...
karols77 napisał/a: | zobacz przy glosnikach tynich jakiesz ma kabelki jak takie sam to wszystko wyjasnia pozdraiwam |
nie mam z tylu glosnikow... |
_________________ FIAT TIPO 1.6 DOHC + LPG
Škoda Favorit 135L 91r igła
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|