|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Inna centralka i pilot do zamka |
Autor |
Wiadomość |
NeckUno1
Wiek: 36 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 35 Skąd: Boguszów-Gorce
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 16-09-2009, 10:39 Inna centralka i pilot do zamka
|
|
|
Witam!!
Jako że nie uzyskałem pomocy od forumowiczów dotyczącej informacji o fabrycznym pilocie od centralnego zamka muszę sobie poradzić w takim razie w inny sposób. Mam pytanie. Czy jakakolwiek inna centralka z pilotem (niefirmowa) była by w stanie sterować fabrycznym centralnym zamkiem? Chodzi mi np. o to żeby tą seryjną pozostawić tak jak jest ale doprowadzać do niej sygnał sterujący z innej centralki (np na pilota z radiem).
Jeszcze chciałbym podziękować za pomoc w poprzednim temacie ( której nie uzyskałem).
Pozdrawiam
P.S. Znalazłem coś takiego KLIK |
_________________ Był: Fiat Tipo 1.6 monowstrysk Suite `93 + LPG,
Jest: Mazda 323F BJ 1.6 ZM Benzyna |
|
|
|
|
yoyo
Pomógł: 44 razy Wiek: 41 Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 2256 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 16-09-2009, 10:58
|
|
|
bez problemuy takie coś Ci podejdzie, ale osobiście proponuje zainwestować w coś droższego z nadzieją że cena będzie wyznacznykiem jakości, chodzi o to żeby jak Ci pilot upadnie nie zdechło wszystko
ja sam montowała właśnie taki uniwersalny sterownik, bo miałem centralkę tylko z kluczyk i już ponad rok wszystko działa bez zarzutu
a na przyszłość tu masz podobny temat http://forum.tempra.org/t...light=centralny |
_________________ Niegdyś: Tempra S.W. 1,6 SX i.e LPG DGT "Grigio Nickel M.S."
Aktualnie: Marea 1.9 TD 100 ELX |
|
|
|
|
mrk69
Pomógł: 31 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 1884 Skąd: Kwidzyn
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 16-09-2009, 11:16
|
|
|
Ja zrobiłem podobnie jak yoyo. Miałem centralkę na zwykły klucz i podłączyłem sterownik master w drzwi kierowcy, ale starego centrala nie odłączałem i teraz mam jakby 2. Jeden z kluczyka ten firmowy, a drugi na pilota i wszystko ładnie gra razem. |
|
|
NeckUno1
Wiek: 36 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 35 Skąd: Boguszów-Gorce
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 16-09-2009, 20:53
|
|
|
Hmmmm no to w takim razie super, dziękówka za odpowiedzi. Muszę jeszcze poczytać i rozkminić pod które piny się trzeba wpiąć. Aha, ja szukałem ale nie znalazłem bo w sumie szukałem coś innego. |
_________________ Był: Fiat Tipo 1.6 monowstrysk Suite `93 + LPG,
Jest: Mazda 323F BJ 1.6 ZM Benzyna |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|