Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 28-03-2012, 17:36
mnie wyglada na to ze po wlączeniu wycieraczki tylnej oswietlenie dziala jak wycieracz tzn ze wycieraczka sie ruszy i podswietlenie sie zapali.sproboj na szybszym biegu tej wycieraczki i zobacz czy to samo jesli tak to masz cos namieszane z kabelkami a konkretnie to ze + masz pociagnietego z wycieraczki lub na odwrót
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 28-03-2012, 17:45
pabloTIPO1.4, jak jest ustawione jak no foto to jest spokój ale podświetlenie nie działą wtedy tablicy. A jak przekręce na manetce to tyka i miga podświetlenie
Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 28-03-2012, 18:01
aha ale tyka w klapie przy podswietleniu czy w kabinie bo jesli w kabinie to sprawdz przekazniki bezpieczniki a jesli w klapie to sprawdz czy nie ulamal ci sie przewód od zamykanim i otwierania klapy
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 28-03-2012, 19:51
konikks,
A więc wszyscy dobrze pisaliście, jak również opcja maćka przekazana telefonicznie też pomogła. Ułamany jeden czarny kabel a drugi już pekał, oraz uwalona kostka za tylną lampą w bagażniku zabieg wykonany pacjent będzie żył Dzięki
KrzychuB, Na 100 procent masz zwarcie w kablach między klapą a bagażnikiem. Zerknij tam, jeśli sie kable urwały to przedłuż je najlepiej aby miały luz żeby za jakiś czas nie było to samo. Ja tak zrobiłem i mam spokój już cały czas. Wcześniej też wariowało mi podświetlenie tablicy i przez to żarówki padały jak muchy. Lutownica w rękę i do boju
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.