|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Problem z pilotem od centralnego |
Autor |
Wiadomość |
NeckUno1
Wiek: 36 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 35 Skąd: Boguszów-Gorce
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 31-08-2009, 21:15 Problem z pilotem od centralnego
|
|
|
Witam gorąco wszystkich użytkowników!!
Ostatnio stałem się posiadaczem Fiata Tipo jak w temacie i niestety mam problem z pilotem od zamka centralnego. Rozebrałem go i okazało się że brakuje w nim kilku elementów co sprawia że pilot nie działa (wiem jedynie że jeden z nich to dioda led, ale to nie o nią mi chodzi). Poniżej zamieszczam foto. Jeżeli ktoś posiada(ł) owy samochód i jest w stanie mi podpowiedzieć jakie to elementy i o jakich parametrach to byłbym bardzo wdzięczny.
** Dodano: 02-09-2009, 15:28 **
Dobrze skoro nikt nie jest w stanie mi pomóc to może ktoś by się chociaż pofatygował, rozebrał pilot i zrobił zdjęcie. Byłbym wdzięczny.
** Dodano: 08-09-2009, 12:27 **
Drodzy użytkownicy proszę niech ktoś będzie uprzejmy i zrobi mi foto tego pilota w środku, nie wierzę że nikt nie posiada Tipo z seryjnym centralnym zamkiem. Pomóżcie, naprawdę bym chciał to naprawić, ale bez was nie jestem w stanie tego zrobić. |
_________________ Był: Fiat Tipo 1.6 monowstrysk Suite `93 + LPG,
Jest: Mazda 323F BJ 1.6 ZM Benzyna |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|