|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Miałem stłuczkę.. :)) |
Autor |
Wiadomość |
raques
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 01-09-2006, 23:12 Miałem stłuczkę.. :))
|
|
|
Witam
tydzien temu opel astar najechał mi na prawy tył ( ze 60 km/h miał )
Przestawił mi tyl i autko trzeba naciagnąć na płycie.
Pytanie:
1. Znacie może w Krakowie lub okolicy jakiegoś blacharza, który mi to dobrz zrobi?
tylko nie za drogiego ) ( jeden juz wycenił mi to na 200 pln), chodzi mi o kogoś kto to dobrze zrobi.
2. Pekła mi troche tylna klapa ( w dolnych narozach), da sie to czymś skleić i polakierować ? ( myslalem o czyms w rodzaju wlokan szklanego?)
Jutro podesle zdjecia z tego ":dzwona")):
Pozdr. Rafał |
|
|
|
|
MiKuS
Pomógł: 6 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 612 Skąd: TcZeW
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 02-09-2006, 07:59
|
|
|
raques napisał/a: | Pekła mi troche tylna klapa |
Mi rok temu ktos zaku.rwil w tyl na parkingu, nie wiem kto i mialem caly pas tylni do wymiany i jeszcze troche klepania, ale na szczescie geometria sie nie zmienila
i tez mam klape pęknieta i pierw mi zrobili ze nie bylo widaćb ale pękniecie powraca, teraz zaluje, ze nie kupilem kompletnej używki za ok 100, a wtedy jeszcze za szyba latałem... radzę sie zastanowic, bo robota jest za droga... |
_________________ Tipo 1.4 Gaźnik |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|