|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Pokrowce na siedzenia |
Autor |
Wiadomość |
Keray69
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 14 Wrz 2009 Posty: 349 Skąd: Ełk
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 12-01-2010, 22:26 Pokrowce na siedzenia
|
|
|
Witam. Mam pewien problem Chciałbym kupić do swojej tempry pokrowce by odświeżyć trochę wnętrze... Lecz jest mały problem nie wiem jak w innych temprach ale ja posiadam wersje sx.ie i z przodu mam podłokietnik a z tyłu w tylnej kanapie specjalne miejsca na psy i "to co sie w nie wpina" hehe i oczywiście z tyłu podłokietnik i schowek do bagażnika Sie nałaziłem po sklepach i na allegro i nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiednich pokrowców
Wie ktoś może gdzie można takie nabyć ? Lub może ktoś ma już takie i chce się pochwalić jak z tym sobie poradził ? Z góry dzięki za wszystkie odp. |
|
|
|
|
Jelcyn
Pomógł: 59 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3248 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 12-01-2010, 23:05
|
|
|
podłokietnik z przodu w niczym nie przeszkadza. jak chcesz to zrobię zdjęcie jak to u mnie wygląda. z klapką z tyłu nie pomogę, bo nie mam, ale zastanów się, jak często z niej korzystasz. Dodam, że poprzednie pokrowce wytrzymały troszkę ponad rok. |
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 24-01-2010, 22:44
|
|
|
ja dorzucę od siebie tyle, że możesz zawsze poszukać szycia na miarę; w mojej okolicy przynajmniej kilku takich prywaciarzy było, ceny nie byly kosmiczne a miałbyś uwzględnione wszelkie otwory na pasy czy wypustki...
kiedyś kolega w innym aucie tak sobie zamowil , z póltorej stówki chyba dał, materiał wybrał a miał idealnie |
|
|
mammoett
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 58 Skąd: Lębork
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 25-01-2010, 08:21
|
|
|
A ja dorzucę to ,ze jeśli możesz to zakup pokrowce z tych droższych i sprawdź dokładnie wymiary (pokrowców + własnych siedzeń) by nie było tak, ze na styk je zakładasz .Wypisuja ze pasuja rozmiarowo od tego ,tego czy tamtego o rzeczywistości jest inaczej. Ja 3 razy zakupiłem z tych tańszych i teraz mam czerwony pokrowiec od pasażera ,szary od kierowcy a tylne oparcie i siedzenie jest bez .
** Dodano: 25-01-2010, 08:24 **
zakup sobie koraliki na siedzenia.Będzie trwalsze |
_________________ Fiat Tipo 1.4 i.e , '93, bordo metalik , P/LPG
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|