|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Problem z lusterkiem zewnetrznym |
Autor |
Wiadomość |
Bullitt
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 08-02-2008, 15:58 Problem z lusterkiem zewnetrznym
|
|
|
Witam
Dzis na parkingu jakis podgatunek odgial mi lusterko ( elektryczne )..po przywroceniu na swoje miejsce (czyli tak jak jezdze na codzien ) lusterko ma luz w pionie i poziomie...niezbyt duzy ale lata luzno i przesuwa sie podczas jazdy co jest irytujace. Jeszcze go nie rozbieralem , ale pytanie brzmi - co sie moglo w srodku rozleciec ? jest szansa naprawic czy od razu kupowac nowe z allegro ?
pozdrawiam
Bullitt |
|
|
|
|
yoyo
Pomógł: 44 razy Wiek: 41 Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 2256 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 08-02-2008, 16:21
|
|
|
mi gość odgiął lusterko w stronę przodu i nic się nie stało, ja bym pogrzebał, może to tylko jakaś pierdołka |
_________________ Niegdyś: Tempra S.W. 1,6 SX i.e LPG DGT "Grigio Nickel M.S."
Aktualnie: Marea 1.9 TD 100 ELX |
|
|
|
|
sivo
Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 113 Skąd: Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 08-02-2008, 17:19
|
|
|
to ja sie może podepne.... u mnie prawe lusterko (szkło i jego mocowanie) działa i trzyma sie ok, ale niestety ten plastik do okoła lata... jak troche mocniej go odgiołem to są tam takie jakby miejsca na śróbki (?), ale u mnie połamane.... czy da rade to jakoś zmocować inaczej? czy poprostu skleić jakąś np. poxiliną? |
_________________ http://INDIANIE.net & http://MENELE.net |
|
|
|
|
Bullitt
|
Wysłany: 11-02-2008, 13:06
|
|
|
problem rozwiazany - pekniete ramie , usterko do smieci. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|