|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Schemat do mechanizmu opuszczania i podnoszenia szyb elektry |
Autor |
Wiadomość |
Syriusz
Wiek: 39 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 17 Skąd: Borek Wielki
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 23-10-2014, 12:28 Schemat do mechanizmu opuszczania i podnoszenia szyb elektry
|
|
|
Witam serdecznie!
Czy ma ktoś schemat mechanizmu do opuszczania szyb? Mechanizm całkowicie oderwał się od tych dystansów gumowych i nie za bardzo wiem, jak to zmontować ponownie. Mogę liczyć na ewentualną pomoc (schemat, zdjęcie) bądź pozostanie rozebrać drugie drzwi od pasażera i zobaczyć. Mój pojazd: Fiat Tipo 1.4 benzyna rocznik '91.
Pozdrawiam serdecznie! |
_________________ Tipo 1.4 i.e. 1991 - lekki tunig optyczny. Dalsze modyfikacje w planie. |
|
|
|
|
KrzychuB
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 1
|
|
|
|
|
pit14
Pomógł: 13 razy Wiek: 56 Dołączył: 15 Maj 2013 Posty: 463 Skąd: Kraśnik
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 23-10-2014, 20:31
|
|
|
jeśli Ci się oderwał , to zostały nakrętki w poszyciu blaszanym ze śrubami - odkręć je i to są mocowania amortyzatorków gumowych , reszta jest przy mechaniźmie podnoszenia szyb , na jedną stronę wchodzą 2 amortyzatorki . Po odkręceniu oznacz sobie miejsca w których były markerem |
|
|
|
|
Syriusz
Wiek: 39 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 17 Skąd: Borek Wielki
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 24-10-2014, 22:10
|
|
|
Dzięki serdeczne za pomoc!
Rozkręciłem drugie drzwi i popatrzyłem, a przy okazji usunąłem inną usterkę.
Dziękuję serdecznie i pozdrawiam! |
_________________ Tipo 1.4 i.e. 1991 - lekki tunig optyczny. Dalsze modyfikacje w planie. |
|
|
|
|
KrzychuB
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 1
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|