|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
TEMPRA CENTRALNY ZAMEK |
Autor |
Wiadomość |
vinyloox
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 12-12-2010, 08:44 TEMPRA CENTRALNY ZAMEK
|
|
|
Witam mam problem z centralnym zamkiem tzn wszystko dziala ok tyle ze po odpaleniu auta central zamyka wszystkie dzrzwi i po zgaszeniu auta jesli kluczyk jest w stacyjce to najnormalniej w swiecie drzwi tez sie zamykaja...
Generalnie chodzi mi o to czy ta opcje z zamykaniem drzwi po zaplonie da sie wylaczyc bez wylaczania centralnego zamka
tzn zeby normalnie zamykac auto ale zeby ono sie samo nie zamykalo gdy kluczyki sa w srodku
Nie wiem czy to co opisalem jest normalne czy nie dlatego prosze o jakies wsparcie |
|
|
|
|
Keray69
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 14 Wrz 2009 Posty: 349 Skąd: Ełk
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 12-12-2010, 21:33
|
|
|
Hmm a czy to miałeś od początku czy to od niedawna tak sie stało ? Bo jesli już tak było tak został zaprogramowany alarm. Jakaś taka funkcja bezpieczeństwa. W moim alarmie jest coś takiego ale (nie podłączone) że po odpaleniu samochodu i po wciśnięciu pedału hamulca w ciągu 5 sek. zamykają się drzwi. A próbowałeś w trybie serwisowym ? Masz centralny z alarmem czy sam centralny ? Oryginalny czy montowany ? Opisz coś więcej. To coś się wymyśli |
_________________ TEMPRA 1.6 S.X ie |
|
|
|
|
vinyloox
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 12-12-2010, 23:18
|
|
|
generalnie samochod mam od tygodnia i z kazdym dniem poznaje go blizej
jezeli chodzi o zamek to centralny z alarmem ( alarm wlaczany tylko z pilota-jak zauwazylem)
z tego co wiem jest to orginalnie wyposazenie auta.
zastanawialem sie czy nie mozna wylaczyc samego alarmu tak aby uzywac z pilota tylko centralnego zamka i czy mozna wylaczyc te "zabezpieczenia" o ktorych mowimy ...juz zdarzylo mi sie zatrzasnac samochod (naszczescie mam drugi komplet kluczy ) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|