|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Wymiana stacyjki !help! |
Autor |
Wiadomość |
Qbba
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 14-07-2007, 17:10 Wymiana stacyjki !help!
|
|
|
Czy ktoś kiedyś wymieniał u siebie stacyjkę? Proszę o pomoc bo mam mały problem.
Według tego co znalazłem wystarczy wcisnąć bolec na wkładce przy odpowiednim położeniu kluczyka i powinna owa wkładka się dać wyjąć, ale nic z tego blokuje ją ten dinks od drugiej strony:
a w tym położeniu nie da się wcisnąć bolca za to wkładka lata luźno.
Cała obudowa wygląda na nierozbieralną a przynajmniej ja nie wiem jak się do niej zabrać.
Będę wdzięczny za jakiekolwiek podpowiedzi. |
_________________ ________Tipo 1.8 GT _________ |
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 14-07-2007, 17:46
|
|
|
Qbba napisał/a: | blokuje ją ten dinks od drugiej strony: |
nie blokuje bo stacyjka nie jest tak długa! to jest reszta całej stacyjki. ty wymieniasz sam bębenek jak rozumie.
u mnie było tak że też po wciśnięciu bolca nie chciała wyjść. zrobiłem tak że wkręciłem śrubę w stary bębenek, wcisnąłem bolec i na siłę wyrwałem go z obudowy. wystarczy tylko wcisnąć ten bolec i wyjdzie
** Dodano: 14-07-2007, 18:46 **
a obudowa jest nierozbieralna |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
Qbba
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 14-07-2007, 17:49
|
|
|
OK dzięki jutro powalczę dalej |
_________________ ________Tipo 1.8 GT _________ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|