|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
alarm |
Autor |
Wiadomość |
adamek25
Województwo: Łódzkie
|
|
|
|
|
shwax
Pomógł: 8 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Kwi 2011 Posty: 253 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: 12-09-2011, 18:44
|
|
|
Jeśli jesteś z Łodzi to podjedź na Józefów do Stiga. Mają niesamowity wybór wszelakich alarmów, centralnych zamków i wielu innych gadżetów. Na pewno doradzą, pomogą i o ile się nie mylę to może i nawet zamontują (albo chociaż polecą jakiś zakład). Ceny też mają dosyć przystępne, tak myślę. Na allegro jest masa ich rzeczy wystawiona, więc jak nie chcesz od razu jechać do nich to poszukaj najpierw tam Tu masz link do ich strony http://stig.pl/ |
_________________ Był: Fiat Tipo 1.4 '95
Jest: VW Golf III 1.6 '94 |
|
|
|
|
adamek25
|
Wysłany: 12-09-2011, 18:47
|
|
|
ok dzięki właśnie 2 pozycja to stig podjadę do nich i popytam, temat do zamknięcia pozdrawiam |
|
|
|
|
Wieprz
Pomógł: 23 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 444 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 13-09-2011, 13:31
|
|
|
Nie polecam Ci tej centralki.
Tym bardziej nie polecam C.Z. z udającą diodą.
Za tą cenę (między 100 a 125 zł) wybrałbym używany alarm SEO lub Proxima.
SEO bardziej bo łatwiej się programuje i jako awaryjne rozbrojenie trzeba podać ustalony PIN.
Ten alarm Stig ma wiele wad:
- widoczne złącza,
- kolorowe przewody,
- i pewnie odcinanie czujnika wstrząsów po kilku wysterowaniach centralki.
Ale to Twój wybór, ja tylko opisuję moje spostrzeżenia. |
_________________ Talbot Horizon -> Skoda Felicia -> Fiat Ritmo -> Talbot Horizon -> Fiat Tempra SW Liberty HSD, 1.6 MPI, 90KM 127Nm, Pb/LPG |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|