|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Co to za alarm ?? |
Autor |
Wiadomość |
Sapphiron
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 1395 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 01-07-2008, 09:32
|
|
|
matko... to albo u was tak drogo albo nie wiem... u mnie w zakładzie gdzie robią alarmy takie ceny są...
w takim razie cofam to co mówiłem o dorabianiu i popieramkonikks'a |
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 01-07-2008, 09:46
|
|
|
Sapphiron napisał/a: | u mnie w zakładzie gdzie robią alarmy takie ceny są |
namiary pilota jaki muszę mieć:
układ kodowy TMS3637A
częstotliwość radiolinii: 310 MHz
daj nr konta ja wyśle ci 100zł. masz 60zł czystego zysku
wchodzisz w to? |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
Marecky
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 01-07-2008, 10:02
|
|
|
konikks, właśnie takie ceny są . dołączam do konikks, 100 zł dla ciebieSapphiron reszty nie trzeba
** Dodano: 01-07-2008, 11:02 **
wchodzisz ?? |
|
|
|
|
Sapphiron
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 1395 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
|
|
|
|
przemekw
|
Wysłany: 25-11-2009, 17:55
|
|
|
Witam,
czy ma ktoś z Was alarm, do którego dołączano takie piloty?
pilot |
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 26-11-2009, 09:40
|
|
|
obudowa pilota nic ci nic pomoże. otwórz ją i na płytce będzie nadrukowane kilka symboli, może nazwa. wtedy google i może uda ci się znaleźć. chyba że pozostała ci tylko obudowa... |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
przemekw
|
Wysłany: 01-12-2009, 13:21
|
|
|
konikks napisał/a: | obudowa pilota nic ci nic pomoże. otwórz ją i na płytce będzie nadrukowane kilka symboli, może nazwa. wtedy google i może uda ci się znaleźć. chyba że pozostała ci tylko obudowa... |
Nazwy nie ma, nadruki są, ale nic nie mogę znaleźć. To może inaczej. Chodzi mi o to, że nie znam w pełni wszystkich funkcji alarmu, ale może ktoś z Was ma podobną zasadę działania. Na pilocie mam 2 przyciski: duży i mały.
1. Naciskam duży: włącza się alarm, mignięcie kierunkowskazów, dźwięk syreny, centralny zamyka drzwi. Naciskam duży jeszcze raz: wyłącza się alarm, 2 mignięcia, 2 dźwięki syreny, auto otwarte. Jeśli alarm jest włączony za pomocą dużego, a nacisnę mały, to syrena przez krótki czas wyje (chyba jakieś takie ostrzeżenie, włączenie alarmu na krótki czas).
2. Mogę też alarm włączyć małym: mignięcie kierunkowskazów, bez syreny (to jest chyba ciche włączenie), centralny zamyka drzwi. Otwiera się jednak dużym: 2 mignięcia kierunkowskazów, bez syreny, centralny otwiera drzwi. Tu jest tak samo - naciśnięcie małego powoduje wycie syreny przez krótki okres, ale...
3. jeśli włączę alarm za pomocą małego klawisza, to jest jeszcze pewien okres (chyba 30s), podczas którego:
a) mogę nacisnąć mały przycisk drugi raz - migną kierunkowskazy na potwierdzenie
b) mogę nacisnąć mały przycisk trzeci raz - znów migną kierunkowskazy na potwierdzenie
c) jeśli nacisnę trzeci raz, to już jest ta krótka aktywacja alarmu.
Ma ktoś z Was podobnie? Chodzi mi o to, co się może dziać w przypadku a) i b). Może któraś z tych funkcji, to włączenie alarmu bez czujnika uderzenia, np podczas burzy? Nie wiem, nie sprawdziłem jeszcze. Używam tego, co pewne. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|