|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Tipo skóra czy niebieskie fotele ala welur co wybrać? |
Autor |
Wiadomość |
Renegat...
Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 28 Sie 2012 Posty: 121 Skąd: KOLUSZKI
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 29-08-2012, 12:33 Tipo skóra czy niebieskie fotele ala welur co wybrać?
|
|
|
Witam
Jak w temacie mam fiata Tipo i tanio mogę do niego zdobyc komplet foteli:
W czarnej skórze oryginalne ładnie zachowane przedni prawy lewy kanapa oparcie,a w swoim tipo mam niebieskie boczki z materiału całe i nie wiem czy zamieniac te fotele na skóre czy zostawić te co są z poprzednimi akcentami ala welur niebieskawy?Co poradzicie?dodam ze to mój 2 post na tym forum i witam wszystkich
Tutaj zdjęcia pierwsze 3 co mam a drugie 3 co mogę mieć:
http://imageshack.us/g/546/13512050.jpg/ |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 29-08-2012, 20:42
|
|
|
jak sie nie boisz skóry bez klimy i grzania w fotelach, to kupuj skóre, boczki z tipo, te biedniejsze i okleić eko skórą, wtedy będzie to ładnie pasować. |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
Renegat...
|
Wysłany: 31-08-2012, 15:43
|
|
|
No właśnie nie wiem,boczki w moim sa niebieskie....oryginalnie mam welur ale korci mnie do tej skóry....wiem że w zimę zimno w lecie gorąco welur tez jest fajny no nie wiem skóra czarna to będzie moze wnętrze smutne....doradźcie coś bo sam nie podejmę decyzji |
|
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 31-08-2012, 20:46
|
|
|
ja tam skórę lubię - niby zimno, niby gorąco ale szybko łapię fajną temperaturę i wygodnie się jeździ - no i łatwo utrzymać w czystości |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
Leśniczy
Pomógł: 65 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 1711 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 01-09-2012, 10:27
|
|
|
wolałbym kupić jakieś ładne porządne pokrowce na obecne fotele niż te skóry.... |
_________________ Było - Tipo 2.0 8V 115HP GranTurismo
Jest - Honda Civic MB6 1.8 VTi 182HP |
|
|
|
|
camp21
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sie 2012 Posty: 68 Skąd: Landsberg
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 16-09-2012, 05:55
|
|
|
Swego czasu prawie dwa lata przebywałem w USA na Florydzie i chce napisać moje spostrzeżenia na temat skóry w samochodzie.
Oczywiście podnosi to trochę prestiż właściciela ale:
Latem jest gorąco nawet z klimą, gdy chcesz jechać musisz wcześniej włączyć klimę żeby fotele się ochłodziły i dopiero wsiąść, bo gorąco w tylek.
Możesz też polozyć jakieś maty na czas postoju.
Skóra czasem wydziela dziwny zapach latem
Skóra jest łatwiejsza w utrzymaniu czystosci to jest na plus.
Pewnie nie raz dotknąłeś kierowni latem gdy samochód stał w pełnym słońcu i poczułeś to ciepełko tak samo plecy i tyłek to odczuje
Zimą gdy usiądzesz to aż dreszcze przechodzą od zimnej skóry po całym ciele, musisz wcześniej ogrzać samochód.
Gdy ja kupowałem samochód(Rover75) miałem do wyboru czarną skórę lub jasne welury, wybrałem welury. |
_________________ www.irekmo.pl
Rover 75 2.5 V6 |
|
|
|
|
Renegat...
|
Wysłany: 16-09-2012, 18:49
|
|
|
Skóra już siedzi jak się bawić to się bawić....wygląda ładnie i elegancko optycznie bomba no ale jak przygrzeje to oj oj oj dzięki za rady. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|