|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
anty wirus - jaki? |
Autor |
Wiadomość |
porczek
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 06-02-2007, 00:04
|
|
|
Ja od dłuższego czasu używam Symentec Client Security - w pakiecie jest antyvir i firewall. Skuteczny, prosty w obsłudze, nie muli kompa - cóż chcieć więcej |
_________________ Było Tipo 1.6 i.e. 835C1.000
Jest Focus 1.8 TDdi |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 06-02-2007, 22:53
|
|
|
rozmuss9 napisał/a: | dziwi mnie ze prawie nikt nie wspomnial o mks_vir...
|
unknown napisał/a: | no dobdzie, to tak: był sobie kiedyś MKS najlepszy ale się spsuł (bo się o kasę tam pobili); zrobiły się z niego ArcaBit i MKS jako konkurenci i... |
MKS kiedyś był D best, nawet za granicą... ale od momentu jak się tam pogryźli po śmierci p. MarKa Sell'a (twórcy, mądrego gościa) to program się stoczył nieco, długo miał przerwy w aktualizacjach (dopóki jakichś gości z ulicy nie ściągneli do pisania uaktualnień) a i pierwsze update'y były w zasadzie jako ściemy... wtedy wiele osób uciekło... do dziś MKS nie odzyskał formy i chyba nie odzyska ma tyle by być najszybszym i najpewniejszym... a jego odrost jak ArcaBit tym bardziej... dużo osób uciekło wtedy (w tym większość firm) na Padę, ale to w ogóle bym nie nazwał antywirusem, a tym bardziej dobrym by nie obrażać porządnych programów), a gdy okazało się, że po krótkim czasie Panda się też stoczyła, to ludzie przeszli na NOD'a 32 a ten do dziś dalej jest OK, nic do zarzucenia... takie były ogólne też tendencje, poczytaj archiwa jakieś o antywirach na necie, fora... o MKSie też może jeszcze odkopiesz, ale to pochowali... |
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 07-02-2007, 15:57
|
|
|
Tak jak Unk mówi. Po śmierci twórcy niestety ten program spadł na dalsze miejsca.
A sam pamiętam jak widziałem wywiad z twórcą, kiedyś w TV był. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 07-02-2007, 19:31
|
|
|
Ja obecnie mam Symanteca i wydaje mi sie wporządku,kiedyś miałem Anty Viren Kit jakoś tak to szło i też był dobry... NOD 32 może i dobry,ale wersja tylko na 30 dni |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
Joy_Pawel
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 28-02-2007, 02:16
|
|
|
Polecam AVG 7.5 pełna wersje po polsku (full z firewall ) !
Chcesz klucz do pełnej wersji ?
Odezwij sie na GG !
Pozdrawiam Joy_Pawel |
|
|
|
|
andrewpl
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 12-03-2007, 07:02
|
|
|
witam !
jak przegladalem troche czasopism angielskich to najlepsze chyba byly Mcafee, Kaspersky ( z tymze ten pozera procesor ) i Antivirenkit - ale ten to chyba juz przezytek
pozdrawiam |
_________________ andrewpl |
|
|
|
|
thaas
Wiek: 44 Dołączył: 21 Mar 2006 Posty: 35 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 12-03-2007, 09:31
|
|
|
Kaspersky Internet Security 6 - polecam, lepszego jak na razie od niego nie wymyślono |
|
|
|
|
owoc102
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 26-05-2007, 15:28
|
|
|
Mam avasta i nie narzekam.ochrona przez cały rok. |
_________________ tipo 1.4 Płońsk |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|