|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Facebook |
Autor |
Wiadomość |
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 22-08-2010, 01:24 Facebook
|
|
|
Kto mi odpowie na pytanie, czym ten @%$@%%%$ serwis tak urzekł ludzi, że wszędzie widzę ...... facebooka.
Oglądam mecz .... reklama adidasa ... odwiedź stronę i tu .... nie adidas.com aleeeee. facebook/adidas i tak dalej.
Nike ..... to samo.
Oglądam sobie dane techniczne nowo wyprodukowanej komórki jednej, drugiej, trzeciej, czwartej, a tam w PODSTAWOWYCH danych technicznych jako wielki atrybut tych telefonów bezpośredni dostęp do facebooka
Kurrrrrrrr...........de niedługo będę się bał otworzyć lodówkę bo na paczce polędwicy znajdę adres facebook/henio_masarz i dopisek wciśnij "Like" bo jeśli nie polędwica Ci zzielenieje.
Strach pomyśleć o podobnym rozwiązaniu na papierze toaletowym
Nie wiem albo się starzeję albo ten świat głupieje.
Jak można w serwisie społecznościowym spędzać całe dnie, jak niektórzy delikwenci o których trąbią media.
Zamiast pracować siedzą na ........ facebooku.
No ja rozumiem grać w jakąś grę ...... oglądać jakieś ładne kobitki .... ale oglądać gęby znajomych po kilka/kilkanaście godzin dziennie???
Jedynym portalem społecznościowym na którym kiedyś się zalogowałem to nk.
JEDYNYM i OSTATNIM!
Sam tam zaglądam co kilka dni ale ile można oglądać nowe fotki znajomych?
10-15min?
Jak można spędzać na takim portalu całe dnie?
P.S. Chyba jednak się starzeję
P.S.2. Jak zobaczę na TT reklamę facebooka to ...... usunę TTT z paska szybkiego wybierania w firefoksie |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 22-08-2010, 08:13
|
|
|
to takie g**** jak nk... |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
albert1991
Pomógł: 24 razy Wiek: 33 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 1071 Skąd: Kłodawa (konińskie)
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 22-08-2010, 11:25
|
|
|
a według mnie gorsze masakra z tym jest dosłownie ja tam nawet konta nie zakładałem i nie mam zamiaru polecam do poczytania
http://www.fejsik.pl/Czy-...y-od-seksu-a271 |
_________________ Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy |
|
|
|
|
Jelcyn
Pomógł: 59 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3248 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 22-08-2010, 12:21
|
|
|
to jest chore...
ja tez nie mam konta na FB i nie planuje, ten portal lansuje mózgi ludziom. Od pewnego czasu nie moge się dogadać z moim kumplem, bo co go spotykam, to gada tylko jak w grze z face booka mu kukurydza rośnie i musi zaraz lecieć do domu, żeby ją podlać, bo jak się spóźni, to nie zbierze plonów I weź z takim na piwo wyjdź, czy coś. |
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA |
|
|
|
|
albert1991
Pomógł: 24 razy Wiek: 33 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 1071 Skąd: Kłodawa (konińskie)
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 22-08-2010, 17:12
|
|
|
Jelcyn, powiedz koledze ze moge mu wydzierżawic kawałek pola jak taki z niego rolnik |
_________________ Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy |
|
|
|
|
meter30
Pomógł: 26 razy Wiek: 36 Dołączył: 26 Paź 2007 Posty: 904 Skąd: Jędrzejów
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 22-08-2010, 18:53
|
|
|
Jelcyn napisał/a: | jak w grze z face booka mu kukurydza rośnie i musi zaraz lecieć do domu, żeby ją podlać, bo jak się spóźni, to nie zbierze plonów |
Ja piernicze, prawie się posikałem ze śmiechu Nie wiedziałem że takie pierdoły tam mają, swoją drogą to kto podlewa kukurydzę... W każdym razie konto na NK usunąłem 2 lata temu ponieważ początkowo myślałem że utzymam przez to kontakt z dawnymi znajomymi, ale zrobił się z tego chłam. A FB to taka moda hamerykańska, pewnie tak samo szybko zniknie jak i się pojawiła
** Dodano: 23-08-2010, 23:46 **
Chłopaki, z tymi żniwami na FB to są jakieś jaja... Jadę samochodem, a tu na radio ZET mówią że kto zbierze największy plon w żniwach na FB to wygrywa bilet na koncert Katty Perry... porażka |
_________________ Był Tipo 1.4 i.e. 3D TURBO LPG 1994r (MANIA)
Był Bravo 1,6 16V LPG 1997r (Bobek)
Był Citroen Xsara 1.4 8V LPG 1998r zmarł śmiercią tragiczną...
Był JAGUAR X-TYPE 2.0D 2005r
Jest Octavia 1.2 TSI 2011r |
|
|
|
|
Luczu
Pomógł: 82 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 5215 Skąd: Sosnowiec
Województwo: Śląskie
Zaproszone osoby: 3
|
|
|
|
|
manieek133
Pomógł: 5 razy Wiek: 41 Dołączył: 01 Sty 2009 Posty: 233 Skąd: Jaworzno
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 25-08-2010, 20:16
|
|
|
Ja także jestem zdania że ten portal jest chory,praktycznie każdy portal,czy nawet My Brute ma link do powiązania go z facebook Normalni ludzie mają co robić,a nie tylko tam siedzieć |
_________________ "Nie jestem Pinokio, żebym się pier**ł z pajacami" |
|
|
|
|
Paweł Łukaczyk
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 91 Skąd: Kołobrzeg
Województwo: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 25-08-2010, 20:53
|
|
|
Emf, Facebook przejmuje kontrole nad umysłami i w cale nie jest to żart czy powód do śmiechu.Jest to niebezpieczne zjawisko,bo ludzie po prostu skrajnie wyłączają się z rzeczywistości!!!Słuchajcie moi drodzy,ja osobiście przyznam się ze na początku istnienia naszej klasy założyłem konto bo rodzinie lżej było,wiadomo.Teraz co się z tym g..n..m tak zmieszało ze matko świętą grecka tragedia!!! |
_________________ Tempra 1,6 +gaz Kołobrzeg.ZMARŁA ZOSTAŁA PODPALONA!!! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|