Wysłany: 14-06-2012, 17:48 Nasze Ulubione Gry na Pc
Panowie i Panie Wpisujcie Swoje Ulubione Gry na Pc
To Moje
Need For Speed Underground 1
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: Most Wanted
Lowrider Extreme
Burnout Paradise
Maluch Racer 1,2,3
Colin McRae Rally 2.0
Polskie Derby
Syrenka Racer
Tomb Raider: Underworld
Tomb Raider Legenda
Tomb Raider Anniversary
Lara Croft and the Guardian of Light
Alien Terminator Deluxe
18 Wheels of Steel: Extreme Trucker
Off-Road Drive: Rajdy Bezdroży
Transformers: Wojna o Cybertron
Transformers: Zemsta upadłych
Też lubię NFS, głównie underground 2 oraz Most Wanted i zawsze śmigam Audi TT, 18wos znam, ale wolę Pedal to the metal i haulin
Oprócz tego rządzą u mnie gry typu RPG: Fallout 1,2,T Diablo 2 oraz TES Morrowind<- (to wszystko mam jako oryginały, zero piractwa w ukochanym gatunku oraz zawsze jest jakaś przeglądarkówka. Obecnie jest to Zero Hero. Śmieszna gierka.
Ze strzelanek toleruję tylko klimat 2 wojny światowej. Wyjątkiem są dwie części gry BloodRayne, ale to ze względu na tyłeczek głównej bohaterki.
http://www.actiongirls.na...screenshot4.jpg
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA
Commandos wszystkie części (BEL, BTCOD, MOC, Destination Berlin) oprócz Commandos Strike Force gdzie patrzy się już z perspektywy gracza
_________________ Był Tipo 1.4 i.e. 3D TURBO LPG 1994r (MANIA)
Był Bravo 1,6 16V LPG 1997r (Bobek)
Był Citroen Xsara 1.4 8V LPG 1998r zmarł śmiercią tragiczną...
Był JAGUAR X-TYPE 2.0D 2005r
Jest Octavia 1.2 TSI 2011r
Jako kierowca lubię sobie pyknąć w jakiegoś NFSa, a z tych, moim zdaniem, najlepszych: NFS Porsche, Most Wanted i Hot Pursuit.
Dodatkowo jestem wielkim fanem RPG i tutaj na pewno: Wiedźmin 1 i 2, TES IV:Oblivion oraz TES V: Skyrim, Neverwinter Nights i oczywiście Diablo 2 (w Diablo 3 nie miałem okazji jeszcze zagrać - nie chcę ryzykować przed sesją , ale czuje że również dołączy do tego zestawienia).
Poza tym, aż po dziś dzień pogrywam sobie w Heroes of Might and Magic III
_________________ Był: Fiat Tipo 1.4 '95
Jest: VW Golf III 1.6 '94
Pomógł: 65 razy Wiek: 39 Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 1711 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
Wysłany: 15-06-2012, 00:24
ze względu że przygodę z komputerem zaczynałem od atari xe130 po przez commodore, amigę 1200 i PC gry towarzyszą mi całe życie
pominę pozycję typu lotus, test driver czy pole position z atari :d
alien bread, worms , cannon foder, gunship 2000, i największy hit ( moim zdaniem ) HIRED GUNS ta muzyka, ta gra, coś pięknego ..... jeśli ktoś z was grał w te gry to teraz przechodzą was ciarki to były czasy i to były gry )
najlepsze ściganki z platformy PC to oczywiście NFS szczególnie ciepło wspominam NFS high stakes. ( 10 lat wstecz emocje podczas tej gry były wyższe niż mecz polska rosja :d )
a z obecnych produkcji proponuje omijać bokiem, pro street i shifta... jedyna godna pozycja to hot pursuit
ze strzelanek polecam serię FEAR oraz sniper elite 1 i V2 .
z hooror surival death space czy death island są jest pozycją obowiązkową .
strategię hmmm zaczynałem od dune 2 czyli prekursora wszystkich RTS, obowiązkowe pozycje to np. total anihilation , starcraft, C&C tiberian sun oraz reszta C&C , warcraft.
tych gier na przełomie tylu lat były tak wiele, że nie potrafie zrobić top 10 ....
według mojego konta steam w CSa mam przegrane 1,583.4 godziny jednak nie jest to porównaniem gdzie 10 lat wstecz razem z braćmi w jedną noc połamaliśmy 3 joysticki grając w international carate na atari
_________________ Było - Tipo 2.0 8V 115HP GranTurismo
Jest - Honda Civic MB6 1.8 VTi 182HP
Niestety już nie na mój sprzęt
Ale zamiłowanie do tej serii rozumiem w 100%
Leśniczy napisał/a:
przygodę z komputerem zaczynałem od atari xe130 po przez commodore, amigę 1200 i PC gry towarzyszą mi całe życie
No ja akurat od Nintendo S-NES, w czasach, kiedy na polskim rynku to była nowość, czyli praktycznie też całe życie zaczynając od takich klasyków gatunku jak Contra, Micro Machines, Super Mario Bros i tak dalej.
Jedyna gra w jaką grałem kiedyś to FlatOut 2...bo tam można było ścigać się online,bo gierki które wykonuję się misje czy jak to się tam nazywa ogólnie szybko mi się nudziły
A tak to się ścigało z róźnymi ludzmi z całej europy:D I to było coś...
Ale kiedy to było....choć teraz nie ukrywam zagrał bym w to jeszcze Tylko płyte gdzieś posiałem
Edit: Narobiliście mi ochoty że aż sb ściągne xD
_________________ Auto: FIAT TEMPRA 1.6 i.e SEDAN 1994r.-26.09.....sprzedana...;( Poszła do sąsiadów ze wschodu...na części...
lukasz16v, Pierwszy etap tej gry jest niesamowitą kopalnią pomysłów do projektów rat/rost
Wiem wiem:D
Lecz mi najbardziej się 3 etap podobał:D
Same sportowe wozy:D
Flat Outa przeszedłem całego 2 razy a w między czasie dużo grałem online...jak był by ktoś chętny z forum(o ile komuś się chce) mogę się ścignąć...bo do jutra powinienem znaleźć
Znów będę cisną(znając życie do poniedziałku bo już i to mi się znudziło) jak za starych dobrych czasów:D
_________________ Auto: FIAT TEMPRA 1.6 i.e SEDAN 1994r.-26.09.....sprzedana...;( Poszła do sąsiadów ze wschodu...na części...
lukasz16v, OK, to szukaj, ale na klasie tej drugiej, czyli jak ja to mówię ,,emerytowane rajdówki''
Do jutra może zrobię formata to powinno mi działać
Ps.: oczywiście mówimy o Flatout 2?
** Dodano: 15-06-2012, 22:40 **
Ps.: ja już znalazłem i zainstalowałem, poćwiczę trochę
Nom pewnie:)
Jutro pod wieczór może dam rade ogarnąć się z grą bo przed południem jak i po południu bd pomagał starszemu ale pod wieczór myśle że możemy się ścignąć kilka razy
Jelcyn
Dobrze robisz...ćwicz!!
Ja raczej nie mam planów na jutro, chociaż nie wiem jeszcze jak z wieczorem będzie, ale myślę, że damy radę chociaż kilka kółek pokręcić. Jak coś, to w pytaj na GG albo na kom. Nr jest w profilu, to wystarczy nabazgrać ,,flatout''
lukasz16v napisał/a:
Dobrze robisz...ćwicz!!
Pamiętaj o unikach, bo strasznie rozpycham się po torze, lubię ten dźwięk jak pokazują mi 4 gwiazdki
Mimo że nie jestem już pierwszej młodości to chętnie sobie pykam w gierki
Oczywiście Call of Duty 2 i 4 bo potem to już szajs.Byłem nawet w klanie hehe.Battlefield 2,Bad Company 2 i Battlepield 3 ale to też już robi się maszynka do robienia kasy
Oczywiście Fallout-y 1,2,3 i New Vegas.W trzeciej części za pierwszym razem jak grałem to grę skończyłem po 130 godzinach
NFS to tylko któryś ze starszych no i Colin 2.
Stary Medal of Honor przez sieć to było to.W sumie to bardzo lubię multi i na Medalu zaczynałem,potem COD i oczywiście BF2,BFBC2 i BF3.
Oczywiście czasem lubię pociąć w strategię typu SimCity4,Settlers czy np Command & Counqer a obecnie staram się zarządzać moją komunistyczną wyspą w grze Tropico 4
Było tego sporo ale zaczęło się wszystko w latach coś koło 94-96 w radiu Leliwa na tamtejszych kompach cieliśmy w Railroad Tycoon 2
To była po prostu masakra ile z kumplem byliśmy w stanie tam siedzieć hehe.
No i było dużo gier które okazywały się bardzo dobre mimo że nie były jakoś nagłośnione a o których nie pamiętam.Teraz jest problem z dobrą grą bo chodzi tylko o jak największy zarobek co ewidentnie pokazuje seria Call of Duty i w tym kierunku dąży też seria BF.Na razie tyle
_________________ Była:Tempra SW 1,6 SXie
Jest:Fiat Croma 1.9 i Lancia Prisma 1.5
SW is COOL!!
Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 452 Skąd: Żyrardów
Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 19-06-2012, 21:10
Nie gram w nowości, według mnie nie mają tego klimatu co starsze gry. Fallout, klasyk, tak jak Heroes III, Diabllo 2, Nox, Q3 czy Unreal... i wiele innych. Oczywiście co wedle gustu, ale dla mnie nawet Broken Sword był lepszy od dzisiejszych pozycji.
ja na pc mam tylko jedna jedyną "grę", a właściwie symulator Live For Speed.
nfs nie lubie bo dla mnie jest zbyt taka "cukierkowa" gra, choć tryby kariery mogą zaciekawić. i całe to tuningowanie aut które teraz bardziej bawi niż rajcuje
shwax napisał/a:
NFS Porsche
tak, ta wersja jest super kiedyś ją miałem.
kiedyś ze 3-4 lata temu miałem Prince Of Persia Sands Of Time (jeszcze zanim wyszedł film) a jeszcze wcześniej zanim zakupiłem laptopa miałem stacjonarny dość mocny komputer (nie chwaląc się sam go poskładałem) to grałem w Hitmana Blod & Money i Prince Of Persia Warrior Within uwielbiam klimat tych 3 gier.
Nie znam się aż tak na grach po prostu mówię co mi się podobało. teraz nie mam czasu na gry i jakoś mnie nie ciągną zestarzałem się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.