Ściągnij ESET NOD32 wersję na 30 dni, tzw. trial.
Co do ESET NOD32 - moim zdaniem najlepszy. Mało muli komputer. Wersje 2.xx były jeszcze mniejsze, nowy 4.x jest większy, ale jest ok.
W firmie mamy go jako antywirus na wszystkich komputerach.
Co do NOD32 - raz kiedyś jeden wirus mi się na nim poddał. Pobrałem plik, który się okazało był zainfekowany. Aktualizacja NOD'a wyszła dosłownie 30 min. później...
ESET Smart Security 5 to najnowsza generacja pełnego pakietu bezpieczeństwa łączącego ochronę antywirusową i antyspyware z zaporą osobistą i modułem antyspamowym oraz ochroną rodzicielską wraz z całym szeregiem nowych, zaawansowanych funkcji bezpieczeństwa.
ESET Antywirus NOD32 to antywirus.
Noda32 używam od dawna, bardzo dawna.
Lekarstwa są też
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Sie 2006 Posty: 69 Skąd: Skierki
Województwo: Łódzkie
Wysłany: 19-09-2011, 13:47
To może zdanie ode mnie Jako, że mój kumpel zajmuje się sprawami bezpieczeństwa zawodowo - poleca Norton 360. Sam mam już 2 lata, po poprzednich antywirusach znalazł sporo wirusów, z którymi sobie nie poradziły.
Teraz wszelkie testy - okresowo sprawdzam kompa, bo to moje narzędzie pracy - wychodzą zawsze na czysto każdym narzędziem
Kufa, denerwuje mnie to...to tak jak z cykaniem zegarka, czy chińskimi torturami
Rozluźnij się Od takie małe coś...
Wciśnij ctrl+alt+del i spróbuj killować procesy. Te systemowe nie ubijesz więc spoko, może natkniesz się na ten który to robi...
Później zrestartuj komputer, bo pewnie trochę ubijesz zanim dojdziesz.
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 19-09-2011, 20:01
Cytat:
W trosce o Nasz komputer
W myśl tytułu tematu, wpierw zrobiłem porządek programem podanym przez D@wIdS, a przed chwilą pozbyłem się 20 GB śmieci (stare programy, gry itp) I znów się cieszę pełnią sprzętu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.