|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
białe zegary do Tempry |
Autor |
Wiadomość |
sloneczna
Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Sty 2005 Posty: 370 Skąd: ostrzeszów wlkp
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 09-02-2005, 21:12
|
|
|
Wiesz w jakim tonie odbierasz krytykę to tylko twoje osobiste odczucie
Podkreślam tylko że bez krytyki nieda się stwożyć czegoś fajnego.
Niewiem czy wiesz ,że działa na niektórych mobilizująco na zasadzie "ja im jeszcze pokaże "Jeżeli wszyscy za te zegary by cię klepali po plecach i mówili że są wystrzałowe ,a za plecami pękali by ze śmiechu co to on sobie założył.Może ty byś się czuł świetnie i spoczył byś na laurach i myśląc że są ok nic byś z nimi nie zrobił.Sam wiele rzeczy poddaję krytyce co pozwala mi wysnuć wnioski jak unikać błędów itp.
Jeżeli moderujesz ten dział WŁ PRZ... to dobrze tylko trzeba zawsze wysłuchać za i przeciw .Gust jest różny i ja nie napiszę że Front mi się podoba jak mi się nie podoba itp.Szukam listwy do tipo na próg AL lub chrom i jeżeli ktoś by napisał że to jest do du.. to ok nie musi mu się to podobać ale jak by sie wszyscy odezwali że jest do du.. napewno bym się zastanowił.Pozdrawiam nie robię czegoś złośliwi tylko myślę że jasno prezentuje swój pogląd. |
|
|
|
|
gringo105
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 15-02-2005, 19:39
|
|
|
Raku chrzanić sesje bierz się do roboty.
A tak na marginesie pomajlowałem sobie z producentem tych cudeniek, obiecał coś poprawić... jakieś pół roku temu. I nic. |
_________________ -SREBRNA STRZAŁA-1,6S`95 LPG- sprzedana
VECTRA KOMBI 1,6 16V `97 LPG sprzedana
teraz VW Passat kombi 1.8 00 LPG |
|
|
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
|
|
|
|
gary
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 26-02-2005, 01:23
|
|
|
hmm wlasnie chce zakupic na allegro te tarcze ... ale chcialbym raczej hmmm czarne biale wskazniki i od spodu podswietlenie ... babka dzisiaj mi przyslala mailem cos takiego jak widac ... na fotce... tylko jestem ciekawy jak zrobic takie podswietlenie ? trzeba chba bardzo duzo tychdiod pokupowac dodatkowe kable lutowac ... i wogole ? jak z ty mejst wie ktos ... rpsoze o pomoc
[/img] |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 26-02-2005, 01:33
|
|
|
Tak musial bys wyjac cala deske, rozebrac to na czesci, pozniej wietrlo dobrane do grubosci diod i wiercic. Troche roboty bys mial, napewno kilkanasice diod musial byc uzyc. W dodatku tam z tylu ida sciezki na "folii" i musial bys tak cudowac abys omijal te sciezki.
Najlepiej dokupic inna druga deske, na niej experymentowac.
Lub wziasc swoja dobrze przemyslec i zrobic.
Acha dodatkowo musial bys kupic rezystory do diod.
Ale to w kazdym elektronicznym powinni Ci dobrac.
Ja dzisiaj montowalem sobie takie 2 przelaczniki podswietlane kolo galki od biegow... niby 6 kablekow podpiac, ale 2h zeszlo.... bo rozbieranie, lutowanie itp |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
GRAFIT
Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 719 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 26-02-2005, 11:37
|
|
|
Tą folie idzie zdjąć za zegarami co jest.I pod nią wiercić i tam majstrować,w srodku są jeszcze mechanizmy od wskaźników .Ale jak by tarcza przednia była tzn cyfry przezroczyste ,dałbyś od tyłu mocne i dużą ilośc ledów było by dobrze.Ponawiercać jak mówi Miszko i bdb .Jedno co to że rezystor ,a ja jak bym to robił to bym chciał tak podłączyć żeby każdy led był samodzielny!! w razie jak się spali .To reszta działa |
_________________ Była Tempra gaźnik 1.6 jest BMW coupe 318i
Było Bmw jest Mondeo |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|