|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Jakie głosniki |
Autor |
Wiadomość |
andrzej&sz
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 24-11-2005, 19:58
|
|
|
miszko napisał/a: | Nie wiem czyje to, ale lezy u nas na /ttt
To tak tylko ... dla pokazania, jak ktos to zrobil. |
tak dokładnie to jest moja robota, a jeśli chodzi o głosniki 165mm to wstawiłem je w orginalne gniazda, temat był opisywany na forum http://forum.tempra.org/viewtopic.php?t=569 |
_________________ Tempra 1.6 `94
gaźnik/LPG |
|
|
|
|
skarybeusz
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 24-05-2007, 20:02 Gratulacje
|
|
|
Kolego "andrzej&sz" gratuluję Ci talentu. Bardzo ładnie wykonane panele. Sam niedługo zabieram się do zabudowy bagażnika, jak zrobię, też się pochwalę.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Matizz
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 25-05-2007, 07:30
|
|
|
skarybeusz napisał/a: | Kolego "andrzej&sz" gratuluję Ci talentu. Bardzo ładnie wykonane panele. Sam niedługo zabieram się do zabudowy bagażnika, jak zrobię, też się pochwalę.
Pozdrawiam |
Odgrzewanie kotleta i to 2 letniego, nie lepiej porostu pochwalić się po zrobieniu zabudowy?? |
_________________ TIPO 1.4 i.e 1994r. przebieg 100tys (Podtlenek Butanu- LPG)
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|