|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Tez Takie chce... nigdy nie widzialem takiej tempry ! :D |
Autor |
Wiadomość |
gary
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 28-02-2005, 12:47 Tez Takie chce... nigdy nie widzialem takiej tempry ! :D
|
|
|
Witam...
Kurcze podoba mi sie ta deska ona jest fabryczna czy gosc wsadzil z innego autka ? |
|
|
|
|
GRAFIT
Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 719 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 28-02-2005, 12:53
|
|
|
Wersja orginał brazylijska .Ja wole naszą europejską ,ta mi się kojarzy z punto ,palio |
_________________ Była Tempra gaźnik 1.6 jest BMW coupe 318i
Było Bmw jest Mondeo |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 28-02-2005, 13:09
|
|
|
Gary - wieciej takich fotek mozesz znalezc na naszej www w dziale "Zdjęcia" -> Tuning po brazylijsku |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Raku
Pomógł: 18 razy Wiek: 40 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 2622 Skąd: \/\/ \/\/ /\
Województwo: Mazowieckie
|
|
|
|
|
GRAFIT
Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 719 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 01-03-2005, 04:43
|
|
|
Ty się raku smiej ale pewny koleś co robił kiedyś w aso powiedział mi że tempre wietnam do nie dawna robił nawet nie wiedział czy jeszcze nie robi .Mówił mi to w zeszłym roku.
Co do brazyli było by to do zrealizowania ale chyba szrot brazylijski Bo nie raczej ich aso. I jechać po kilka desek hehe koszt podróży do desek doliczyć.I pewnie deska tyle by wyszła co tempra z rajchu cała kompletna .
Wiecie ile przykładowo kosztują analogi z obrotkiem naszej wersji?? ok 2,300 zł cenna producenta hehe w eperze sobie wyczytałem . |
_________________ Była Tempra gaźnik 1.6 jest BMW coupe 318i
Było Bmw jest Mondeo |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|