Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zajawkowi tunerzy - UCZCIE SIĘ!!
Autor Wiadomość
engine16 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 22-10-2009, 16:07   

jelcyn napisał/a:
engine16 napisał/a:
na tym? :lol: nie tylko na tym,na kazdym :(
ta, to wejdź sobie na forum VW golfa albo Opla Calibry :roll:
wiesz, co innego jak przerobisz auto w jakimś stylu, z dopracowanym projektem i jeszcze doprowadzisz prace do końca. Jednak, jak zaczniesz od końcówki wydechu montowanej na taśmę klejącą, przykleisz spojler z tektury i nakleisz emblematy ,,turbo'' albo ,,street killer'' na samochód któremu bliżej na złom niż do tunera to nie dziw się, że będą na ciebie kląć, że ,,wieś tjunink''

nie mowie o tjuninku o ktorym piszesz,juz po moim poscie powinienes zorientowac sie ze nie preferuje tego typu "zabawek",a co do LPG pisalem powaznie,to nie zarty,akurat posiadam vw jette coupe z 80 roku i ja robie wg ogolnie pojetych zasad cultsylu takze akurat na ten temat to cos wiem,i na pewno nie naklejam zadnych naklejek typu tuning street killer itp bo tu nawet nie ma o czym gadac,chodzi mi o to ze niektorzy ludzie zeby wypasc "cool" przed swoimi kolegami klubowiczami liza im dupe i przytakuja choc wcale tak nie uwazaja i zeby byc cool wydaja np kase na lepszej jakosci paliwo tylko dlatego zeby ktos nie pomyslal ze sa dziady a ja to p%#$&e i jezdze na LPG a to akurat nie wplywa na wyglad zewnetrzny auta bo tego nie widac a znacznie taniej sie jezdzi z reszta sam pewnie wiesz,ta wypowiedz wynika z moich obserwacji bo TTT nie jest jedynym forum na ktorym dyskutuje i wymieniam poglady na ten czy inny temat a tutaj tych zjawisk nie zauwazylem dlatego uwazam ze forum TTT jest jednym z "normalniejszych" for na jakich jestem zarejestowany,ale sie rozpisalem :lol:
     assistance

Jelcyn 

Województwo: Lubelskie
Wysłany: 22-10-2009, 16:46   

engine16, trochę odbiegając od tematu, chętnie bym zobaczył tą jette. W profilu jej nie pokazujesz

Bdm 

Wysłany: 22-10-2009, 17:20   

engine16, Ja też bym chętnie zobaczył :p

SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE
     Moneta

Stivi 

Województwo: Podkarpackie
Wysłany: 22-10-2009, 17:23   

Bdm$ka napisał/a:
engine16, Ja też bym chętnie zobaczył :p

i ja tez 8)
Stilo 1.6 16v LPG

jest.. Peugeot 106 s16 TU5J4
     assistance

Jelcyn 

Województwo: Lubelskie
Wysłany: 22-10-2009, 17:27   

engine16, nie masz wyjścia, musisz wstawić gdzieś fotki :food:

engine16 

Wysłany: 22-10-2009, 18:31   

no nie wiem,projekt jest w powijakach,mam ja dopiero od grudnia,fakt ze cos tam przy niej juz dłudnolem,i szukam czesci zamiennych,ale to przeciez forum fiata a nie vw dlatego jej nie mam w profilu,to taka moja zabaweczka ze tak sie wyraze,pokaze jak chcecie ale teraz nie jestem w domu, gdzie ma wstawic post?dam linka to sobie zobaczycie jak chcecie.ale to moze jutro.ok?
     assistance

ciechu 

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 22-10-2009, 22:39   

engine16, przejrzyj profile innych userów, a dotrze do Ciebie, że Twoja Jetta jest mile widziana ;)
Tipo "el niño" 1.4ie 3D 70KM Pb
Bravo "bravo" 1.6 16V 103KM Pb
Jest:
156 SW 1.9JTD 145KM
     assistance   Moneta

stefan 

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 22-10-2009, 23:26   

engine16 napisał/a:
stefan napisał/a:
Ja już sie nauczyłem że na tym forum są sami krytykanci wszystkiego co jest stuningowane...

na tym? :lol: nie tylko na tym,na kazdym :( tutaj to jeszcze nie ma takich ortodoksów,zajrzyj na(kilka takich stron,nie bede wymienial nazwy bo sie moze ktos obrazic) to ci powiedza ze jestes wiochmen bo jezdzisz na LPG

Nie jeżdzę na LPG bo nie mam nawet instalacji:P Ale poczytaj to forum dogłębnie, zobaczysz że tutaj też wychylając się z LPG dostaniesz zjebke, bo "przecież na lpg nie da się jeździć!";)

Luczu 

Województwo: Śląskie
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 23-10-2009, 00:19   

stefan napisał/a:
engine16 napisał/a:
stefan napisał/a:
Ja już sie nauczyłem że na tym forum są sami krytykanci wszystkiego co jest stuningowane...

na tym? :lol: nie tylko na tym,na kazdym :( tutaj to jeszcze nie ma takich ortodoksów,zajrzyj na(kilka takich stron,nie bede wymienial nazwy bo sie moze ktos obrazic) to ci powiedza ze jestes wiochmen bo jezdzisz na LPG

Nie jeżdzę na LPG bo nie mam nawet instalacji:P Ale poczytaj to forum dogłębnie, zobaczysz że tutaj też wychylając się z LPG dostaniesz zjebke, bo "przecież na lpg nie da się jeździć!";)

ojejku wszędzie jak się zaczniesz z czymś wychylać znajdą się tacy co pojadą po całości :) Taki jest ten świat i trzeba się przyzwyczaić
Jest
A4 B5 2.4 V6 PB 165 / 00r
     Moneta

engine16 

Wysłany: 23-10-2009, 06:47   

stefan napisał/a:

to sobie zamontuj :lalala: ja tam moge jezdzic i jezdze i nigdy nie mialem z tym problemow a ten kto twierdzi ze sie nie da jest skonczonym hmm!!! albo spi na kasie,a wyobrazcie sobie ze kiedys jeden koles probowal mnie przekonac ze gaz jest BE bo jak to powiedzial "kolego musisz zrozumiec ze samochody nie sa zaprojektowane do LPG i nie mozna na czyms takim jezdzic" :lol: :lol:dobry magik,to ze ktos nie wymyslil gazu w 1904 roku jak powtal ford T to nie znaczy ze ktos tego nie wymysli pozniej,tak samo samochody mozna powiedziec ze nie sa zaprojektowane do wodoru,silnikow hybrydowych,CNG,biopaliw i innych a jakos jezdza i jest dobrze,znowu sie rozpisalem :lol: no to tyle

** Dodano: 23-10-2009, 18:20 **
witam.oto obiecany link,na jettaclub mam nick YOGI,tak przy okazji to moja prawdziwa ksywa prywatnie,daty na fotkach sa prawdziwe,felgi kupione od kolegi Świstaka(teraz troche inaczej wygladaja)pracuje nad nimi aktualnie,a wiec zobaczcie,kto tam chce,nie smiejcie sie :lol: reszte przeczytacie w postach i ocencie.pozdro
http://www.jettaclub.pl/v....php?f=5&t=1455
     assistance

Odpowiedz do tematu